Skončí kráska za mrežami? Bar Refaeli vraj podvádzala na daniach!

Izraelská modelka a herečka Bar Refaeli je podozrivá z daňových únikov.

18.12.2015 12:09
Bar Refaeli Foto: ,
Izraelská topmodelka Bar Refaeli.
debata

Tridsaťročnú rodáčku z Hod ha-Šaronu a jej matku Tzipi zadržala vo štvrtok 17. decembra izraelská polícia pre údajné nenahlásenie príjmov zo zahraničia a „celebritných výhod“ daňovému úradu. Obe následne prepustili na kauciu 193-tisíc dolárov (v prepočte zhruba 178-tisíc eur).

Izraelčania, ktorí nie sú obyvateľmi štátu, nemusia deklarovať svoje príjmy zo zahraničia, preto vraj Refaeli daňovému úradu zatajila, že tam oficiálne žije. To údajne urobila tak, že bývala v Tel Avive v bytoch zaregistrovaných na meno jej matky a brata.

Modelka tiež čelí obvineniu z nenahlásenia zliav na luxusný tovar a ostatných výhod, ktoré by mali byť predmetom dane z príjmov. Medzi spomínanými výhodami je napríklad využívanie áut neregistrovaných na jej meno, ktoré jej automobilové spoločnosti poskytli na publicitu.

Bar Refaeli sa objavila na obálkach prestížnych magazínov ako Elle, Marie Claire, Vogue, Cosmopolitan, GQ, Esquire, Glamour, Maxim alebo Harper's Bazaar. V roku 2009 bola na titulke špeciálneho plavkového čísla časopisu Sports Illustrated a magazín Maxim ju vyhlásil za najsexi ženu roka 2012.

V minulosti chodila napríklad s hercami Davidom Charvetom alebo Leonardom DiCapriom. V septembri sa vydala za izraelského podnikateľa Adiho Ezru.

debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael #zadržanie #Bar Refaeli #daňové podvody

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...