Šťastné, veselé a kráľovské! Dokonalá rodinka zdraví poddaných

Idylická fotografia zo záhrad Kensingtonského paláca vo Veľkej Británii uzrela svetlo sveta v piatok 18. decembra. Zobrazuje celú rodinu vojvodu a vojvodkyne z Cambridge.

18.12.2015 13:32
debata (1)
zväčšiť Kensingtonský palác zverejnil v piatok 18.... Foto: SITA/AP, Chris Jelf
vojvoda z Cambridge, vojvodkyňa z Cambridge Kensingtonský palác zverejnil v piatok 18. decembra záber kráľovskej rodiny - vojvodu a vojvodkyne z Cambridge a ich dvoch detí - princa Georga a princeznej Charlotte. Jej prostredníctvom chcú zaželať bežným Britom aj celému svetu šťastné vianočné sviatky.

Princ William a jeho manželka Catherine na nej pózujú aj so svojimi dvoma ratolesťami – synom Georgom a dcérkou Charlotte. Prostredníctvom tejto fotografie chcú vyjadriť a zaželať všetkým bežným Britom aj celému svetu krásne vianočné sviatky.

Princeznú Charlotte pritom rodina staršieho syna princa Charlesa privítala len tento rok. Dievčatko sa narodilo začiatkom mája a jej príchod na svet vyvolal podobný záujem médií a verejnosti ako to bolo v prípade jej staršieho brata – princa Georga.

Rodina vojvodu a vojvodkyne z Cambridge patrí medzi najobľúbenejšie hviezdne páry na stránkach novín a magazínov, ale zároveň podľa odborníkov robia veľmi dobré meno aj celej Británii ako jej zástupcovia a vyslanci.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ George #vojvodkyňa Catherine #Vianoce #vojvoda #Princ #princezná Charlotte

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...