Sean Penn ma nikdy neudrel, bráni exmanžela Madonna

Americká speváčka Madonna vyhlásila, že ju bývalý manžel, herec Sean Penn nikdy nenapadol.

18.12.2015 16:17
Madonna Foto: ,
Speváčka Madonna.
debata

Reagovala tak na tvrdenie filmára Leeho Danielsa, ktorý nedávno v rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter prirovnal Penna k hercovi Terrenceovi Howardovi. Ten sa predtým priznal, že v roku 2001 udrel svoju prvú manželku Lori McCommas.

„To, čo Terrence spravil, sa nijak nelíši od toho, čo v minulosti spravili Marlon Brando či Sean Penn, no zrazu z neho všetci robia démona,“ uviedol 55-ročný režisér snímok ako Precious, Reportér a Komorník, pričom zjavne narážal na správy o tom, že Penn v 80. rokoch napadol svoju vtedajšiu manželku Madonnu.

Päťdesiatsedemročná interpretka však uviedla, že ju exmanžel nikdy neudrel. „Všetky opačné tvrdenia sú naozaj urážlivé, zlomyseľné, bezohľadné a nepravdivé,“ dodala v miestoprísažnom vyhlásení speváčka, ktorá bola za rodáka z Kalifornie vydatá v období 1985 až 1989.

Penn po spomínanom vyjadrení podal na Danielsa žalobu za urážku na cti a požadoval odškodné desať miliónov dolárov. „Lee Daniels nepravdivo prirovnal Seana Penna k Terrencovi Howardovi. Penna, na rozdiel od Howarda, nikdy nezatkli, nieto odsúdili za domáce násilie, čo jeho exmanželky (vrátane Madonny) môžu potvrdiť a dosvedčiť,“ uviedol herec v súdnych dokumentoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #bitka #násilie #Madonna #Sean Penn #úder

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....