Dáša Mamba Šarközyová: Tvrdo makám, čaká ma filmová rola

Dáša Mamba Šarközyová si zahrá v tanečnom filme.

19.12.2015 00:00
Dáša "Mamba" Šárközyová Foto:
Dáša "Mamba" Šárközyová si zahrala aj v Paneláku.
debata

Atraktívna interpretka začala intenzívne trénovať. Tanečnej príprave venuje podľa vlastných slov niekoľko dní do týždňa.

Slovenská speváčka Dáša Mamba Šarközyová začala tvrdo trénovať. Na budúci rok by si totiž mala zahrať v tanečnom filme. „Je to neuveriteľné, ale na budúci rok točíme slovenský tanečný film a ja v ňom idem hrať. Veľmi o tom ale zatiaľ hovoriť nemôžem,“ uviedla.

Tanečnej príprave venuje v súčasnosti niekoľko dní do týždňa. „Chodím dvakrát do týždňa na tréningy do Jumba, kde trénujem pod Miňom Kerešom a trénuje ma aj môj priateľ Tinko z The Pastels, takže naozaj na sebe tvrdo makám,“ prezradila speváčka.

Prvé tréningy vraj boli pre ňu najťažšie. „Začiatok bol najhorší, dlho som totiž fyzicky nič nerobila, na dva roky som úplne vypadla z pohybu, a keď sa do toho človek nárazovo vráti, tak to je pre telo šok. Spočiatku som bola úplne rozlámaná, dokonca ma seklo, takže som nejaký čas musela chodiť k fyzioterapeutke. Teraz som už našťastie v poriadku,“ povedala Mamba.

Mladá interpretka sa podľa všetkého teda v najbližších mesiacoch nezastaví. Okrem príprav na spomínaný film ju totiž vo februári čaká i premiéra muzikálu Atlantída a v diári má ešte niekoľko predstavení na Novej Scéne a v Divadle Aréna. Čím viac povinností sa však známej speváčke nakopí, tým je spokojnejšia. „Ja som taký nejaký zvláštny typ človeka, že keď nemám toho veľa, tak ma to až tak nebaví. Je to fakt čudné, no kvôli jednej veci sa mi ani nechce vstávať z postele. Musím mať deň doslova do minúty napráskaný, až tak, že nezvládam a trhám si vlasy, vtedy sa cítim fajn, vtedy som úplne šťastná. Aj priateľ má toho strašne veľa – my sme takí, že stále lietame z miesta na miesto,“ poznamenala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #tréning #Dáša Mamba Šarközyová

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...