Kate a William sa rozhodli, princ George pôjde do jaslí

Syn princa Williama a jeho manželky Catherine bude navštevovať zariadenie Westacre Montessori School Nursery v Norfolku.

19.12.2015 15:00
Princ George Foto: ,
Princ George v náručí svojho otca, princa Williama.
debata

Princ George, ktorý je tretí v línii následníctva britského kráľovského trónu, začne od januára chodiť do jaslí v Norfolku. Oznámili to zástupcovia Kensingtonského paláca.

Jasle Westacre Montessori School Nursery sa nachádzajú v Norfolku neďaleko Anmer Hall, ktorý Georgeovi rodičia – vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgeu – používajú ako rodinné sídlo a vychovávajú tam svoje dve deti – okrem princa aj v máji narodenú princeznú Charlotte. Čoskoro 2,5-ročný princ začne jasle navštevovať koncom januára. Ich vedenie dnes prostredníctvom vyhlásenia Kensingtonského paláca vyjadrilo radosť, že sa bude starať o princa Georgea.

Princ William a jeho manželka Catherine trávia od narodenia svojich detí väčšinu času práve v spomínanom sídle Anmer Hall, ktoré im ako svadobný dar venovala kráľovná Alžbeta II. Princ je od júla zamestnaný ako pilot záchranárskeho vrtuľníka dobročinnej organizácie East Anglian Air Ambulance, ktorej sídlo je v Cambridgei, vzdialenom 80 kilometrov od Anmer Hall. Obaja rodičia dávajú najavo, že chcú svoje deti vychovávať bez dohľadu médií. Na verejnosti sa s nimi objavujú len zriedka a namiesto fotografií paparazzov uprednostňujú zverejnenie oficiálnych záberov.

debata chyba
Viac na túto tému: #jasle #princ George #rodičia

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...