Ich láska rastie každým dňom! Stefani a Shelton už navštívili rodičov

Zdá sa, že vzťah speváčky Gwen Stefaniovej a jej kolegu Blakea Sheltona je už poriadne vážny. Dokonca už jeden druhého predstavili svojim rodičom.

22.12.2015 08:40
Gwen Stefani Foto: ,
Speváčka Gwen Stefani na archívnej snímke.
debata

Štyridsaťpäťročná hudobná diva, ktorá je matkou troch detí, sa so Sheltonom stretáva už niekoľko mesiacov. V lete pritom šokovala správou, keď ohlásila rozchod s manželom Gavinom Rossdaleom. Len pár týždňov pred ňou podal žiadosť o rozvod aj Shelton, ktorý bol ženatý so speváčkou Mirandou Lambertovou.

O vzťahu dvojice, ktorá sa zoznámila v televíznej šou Voice, sa špekulovalo už dlhší čas. Oficiálne to však ich zástupcovia potvrdili len na jeseň tohto roka. Od momentu, keď sa vzťah hudobných celebrít zoficializoval, sa už udialo niekoľko dôležitých krokov v ich vzťahu.

„Blake predstavil Gwen najdôležitejšej žene svojho života – mame Dorothy,“ cituje nemenovaný zdroj magazín People. O dva dni na to vraj Stefani pre zmenu vzala svojho partnera k otcovi Dennisovi. „Blake mu pomohol v záhrade a okolo domu. Vyzerali, že si spolu veľmi rozumejú a panovala medzi nimi priateľská nálada,“ pokračuje magazín v citovaní zdrojov z okolia hviezd.

Hudobná dvojica sa nedávno spoločne zúčastnila aj na zásnubách kamarátov. Americké médiá však momentálne riešia, ako sa bude vyvíjať vzťah ďalej, ak Stefani opustí spevácku šou. Do kresla koučky sa totiž má po prestávke na materskej dovolenke vrátiť speváčka Christina Aguilera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rodičia #Gwen Stefani #predstavenie #Blake Shelton

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...