Vianoce v britskom štýle! Puskailer si ich užije s manželkou za hranicami

Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer strávi Vianoce v Anglicku. Tie plánuje osláviť spolu s manželkou a rodinou podľa britských zvykov.

23.12.2015 08:00
Thomas Puskailer s manželkou Abbie Foto:
Spevák Thomas Puskailer s manželkou Abbie.
debata

„Aj keď už päť rokov žijeme s manželkou na Slovensku, vždy v tomto ročnom období cestujeme do Anglicka. Trávime tam Vianoce v kruhu rodiny. Je to už taká naša tradícia. Naše Vianoce budú teda v britskom štýle. Darčeky nám donesie Santa Claus komínom a rozdajú sa až ráno 25. decembra. Veľmi sa na to teším, bude to čas oddychu a vychutnávania si vianočného kúzla,“ prezradil 34-ročný Puskailer.

Rodák z mesta Lichtenvoorde už ale zažije Silvester na Slovensku, kde vystúpi na VIP koncerte pri Bratislavskom hrade. Po ňom nasledujú oslavy v spoločnosti jeho manželky Abbie a manažéra. „Budem mať skvelý výhľad na Bratislavu, ohňostroj a budem v tej chvíli robiť to, čo milujem – spievať. Silvester oslávim s manželkou a manažérom. Lepšie to ani nemôže byť,“ dodal.

Interpret považuje svoje vystúpenie za výborný vstup do nového roka, v ktorom fanúšičky a fanúšikov plánuje potešiť novým albumom. Nahrávka, ktorú sa chystá vydať na jar, bude súhrnom jeho tvorby z ostatných dvoch rokov. Podľa jeho slov však na nej nebudú chýbať ani celkom nové skladby

debata chyba
Viac na túto tému: #anglicko #manželka #Vianoce #Thomas Puskailer

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...