Herec Matt Dallas si s manželom adoptoval dieťa

S manželom Blueom Hamiltonom si adoptoval dvojročného chlapčeka Crowa.

23.12.2015 18:30
Matt Dallas Foto: ,
Herec Matt Dallas.
debata (23)

Americký herec Matt Dallas, známy najmä vďaka seriálu Kyle XY (2006 – 2009), sa stal otcom. Tridsaťtriročný rodák z Phoenixu v Arizone si spoločne s manželom, 36-ročným hudobníkom Blueom Hamiltonom adoptoval syna Crowa. O radostnú novinku sa podelili v utorok prostredníctvom služby YouTube, kde zverejnili takmer dvanásťminútové video. Okrem dvojice sa v ňom ukázal aj ich dvojročný syn, ktorého si osvojili prostredníctvom organizácie Arizona's Children Association.

„O tom, že chceme mať deti sme hovorili dlhý čas – obaja pochádzame z veľkých rodín. Rodina je pre nás oboch veľmi dôležitá,“ vysvetlil Hamilton ešte predtým, než vo videu prezradili, že si adoptovali syna. Dodal, že okrem adopcie premýšľali aj nad náhradným materstvom. „Je veľa detí, ktoré naozaj potrebujú domov. Sú deti a bábätká zobúdzajúce sa v úradných budovách, zobúdzajúce sa v skupinových domovoch,“ doplnil Dallas, ktorý tiež dodal, že štát nemá dostatok času a peňazí, aby sa zaoberal každým dieťaťom bez rodiny.

Ako uviedli, museli podstúpiť šesťmesačnú skúšobnú dobu, aby zistili, či dieťa zapadne do ich rodiny. „Bola to asi šesťminútová skúšobná doba, kým sme vedeli, že bude náš,“ žartoval herec, pričom ho Hamilton doplnil a uviedol, že Crow je teraz ich životom. Video ukončili montážou záberov, na ktorých zachytili šťastné rodinné chvíle ich prvého syna. Dvojica sa zasnúbila v januári roku 2013. Svadba sa konala v júli tohto roku.

23 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #adopcie #Matt Dallas

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....