Ellie Goulding na Štedrý deň pomáhala ženám bez domova

Dvadsaťosemročná interpretka bola dobrovoľníčkou v londýnskej charite Marylebone Project, ktorá pomáha ženám bez strechy nad hlavou.

28.12.2015 13:00
Ellie Goulding Foto: ,
Speváčka Ellie Goulding.
debata

Anglická speváčka Ellie Goulding navštívila vo štvrtok 24. decembra jedno z londýnskych centier pre bezdomovkyne. Dvadsaťosemročná interpretka svoj Štedrý deň strávila ako dobrovoľníčka v charite Marylebone Project, ktorá sa orientuje na ženy v ťažkej životnej situácii a bez strechy nad hlavou. Ženám, ktoré centrum podporuje, tiež priniesla darčeky v podobe základných potrieb.

„Nie je to len o tom mať strechu nad hlavou a niekde byť – mnoho z týchto žien stratilo sebavedomie. Je to o tom dostať ich do niečoho, čo si užívali, v čom boli dobré,“ povedala hudobníčka, ktorá sa rozhodla pomôcť po tom, čo zistila aká katastrofálna situácia nastala po zvyšovaní nájomného bytov a znížení príspevkov pre charitu. „Pre mňa to je niečo, čo nemôžem ignorovať a každému, koho stretnem a zaujíma sa o to, čo robím pre bezdomovcov, o tom naozaj porozprávam. Posnažím sa ľudí vzdelať,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #charita #Ellie Goulding #Vianoce

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...