Fassbender robil mnoho kaskadérskych kúskov vo filme Assassin's Creed sám

Rodák z nemeckého Heidelbergu sa k jednej z najznámejších videohier, Assassin's Creed, dostal až po tom, ako získal hlavnú rolu vo filme.

28.12.2015 17:00
Michael Fassbender Foto: ,
Herec Michael Fassbender.
debata

Nemecko-írsky herec Michael Fassbender pred prijatím úlohy vo filme Assassin's Creed nikdy nehral jeho hernú predlohu. „Predtým, než za mnou prišli ľudia (zo spoločnosti Ubisoft, pozn. red.), som to nikdy nehral,“ priznal 38-ročný predstaviteľ hlavného hrdinu pre magazín Entertainment Weekly. "Po tom (ako mi ponúkli túto prácu), som to hral najmä preto, aby som pochopil telesnú stránku postavy,“ prezradil a dodal, že sa pri nakrúcaní snažia vytvoriť niečo výnimočné. "Sme presvedčení, že celý koncept okolo toho je výnimočný a chceme mu čo najlepšie poslúžiť,“ skonštatoval.

Fassbender, ktorý v čase rozhovoru nakrúcal v Španielsku, v snímke stvárni zručného zabijaka Calluma Lyncha. „Vo videohre je veľa parkouru. Čepele pripevnené k zápästiam. Ide o to dostať sa blízko k cieľu, je to o boji z blízka,“ vysvetlil herec. Ako pritom pre magazín poznamenal režisér snímky Justin Kurzel, rodák z nemeckého Heidelbergu robil veľa kaskadérskych kúskov sám. Vo filme, ktorého uvedenie do kín je naplánované na december 2016, sa tiež predstavia Jeremy Irons, Brendan Gleeson či Marion Cotillard.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Michael Fassbender #Assassin's Creed

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....