Ktoré známe Slovenky sa stali v roku 2015 mamičkami?

Kristína Turjanová, Magdaléna Šebestová aj Ivica Jusková - tie všetky sa stali v roku 2015 mamičkami.

30.12.2015 13:21
Kristína Turjanová Foto: ,
Herečka Kristína Turjanová je čerstvou mamičkou syna Marka.
debata

Slovenská speváčka Jana Kirschner sa 9. januára stala dvojnásobnou matkou. Interpretka porodila v londýnskej Queen Charlotte's and Chelsea Hospital dievčatko, ktorému spolu s partnerom, hudobným producentom Eddiem Stevensom, vybrali meno Yolana. Malá „Yola“ vážila po narodení 3,44 kilogramu.

Jana Kirschner sa stala dvojnásobnou mamou. Foto: SITA, Jozef Jakubčo
Jana Kirschner Jana Kirschner sa stala dvojnásobnou mamou.

21. januára sa narodil syn herečky Viki Rákovej. Otcom malého Bendegúza je Rákovej partner, hudobný riaditeľ košického divadla Thália, Róbert Lakatos.

Herečka Viki Ráková sa v roku 2015 stala mamou... Foto: Zdeno Gáfrik
Viki Ráková Herečka Viki Ráková sa v roku 2015 stala mamou syna.

Slovenská speváčka Tina a jej manžel, raper Separ, sa od 7. februára tešia z prvého spoločného dieťaťa. Interpretka porodila dievčatko, pre ktoré vybrali meno Tia Lilianna.

11. februára sa stal slovenský herec Marek Majeský dvojnásobným otcom. Jeho manželka Jana Knapíková porodila dievčatko, ktorému dali meno Hana.

Od polovice februára majú prvé spoločné dieťa slovenská speváčka Zdenka Predná a jej partner, hudobník Oskar Rózsa. Interpretka priviedla na svet malého Oskara v pôrodnici vo Zvolene.

Speváčka Zdenka Predná s dirigentom a... Foto: Art Film Fest
Speváčka Zdenka Predná s dirigentom a hudobníkom Oskarom Rózsom. Speváčka Zdenka Predná s dirigentom a hudobníkom Oskarom Rózsom. V roku 2015 sa stali rodičmi.

Moderátor Thomas Kamenar, ktorého môžu diváci a diváčky poznať z kulinárskej šou Fajnšmeker, sa 8. marca stal otcom. Rodený Slovák, ktorý od roku 1982 žije v Rakúsku, sa novinkou pochválil na sociálnej sieti Facebook, kde zverejnil fotografiu nôh bábätka zabalených v ružovej deke. Matkou jeho prvorodeného dieťaťa, dcérky Emilie, je jeho priateľka Petra.

29. apríla sa stala matkou slovenská speváčka Dominika Mirgová. Rodáčka z Trnavy priviedla na svet chlapca, ktorý po narodení meral 50 centimetrov a vážil 3,5 kilogramu. Otcom dieťaťa je speváčkin manžel Peter, po ktorom rodičia syna pomenovali.

2. mája sa narodila dcéra Miss Slovensko 2006 Magdalény Šebestovej a jej partnera, futbalistu Jána Ďuricu. Malá Nina vážila po narodení 3210 gramov a merala 50 centimetrov.

Bývalá riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna... Foto: SITA, Ľudovít Vaniher
Šebestová Bývalá riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.

15. mája sa stal po tretí raz otcom slovenský moderátor a herec Martin Nikodým. Rodákovi z Bratislavy porodila jeho bývalá partnerka Martina syna, ktorý meral 54 centimetrov a vážil 3480 gramov. Rodičia dali dieťaťu meno Martin.

Modelka a podnikateľka Ivica Jusková, ktorá v roku 2005 získala titul Miss Slovensko, sa stala matkou v polovici augusta. Jusková, ktorá získala spomínaný titul ešte pod dievčenským menom Ivica Sláviková, porodila chlapca. Tomu dali s manželom Martinom meno Albert.

Bývalá Miss, dnes úspešná podnikateľka s... Foto: Jaroslav Novotný
Ivica Jusková-Sláviková. Bývalá Miss, dnes úspešná podnikateľka s domácou módou Ivica Jusková-Sláviková.

Víťazka Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová 26. augusta porodila manželovi Jurajovi Vágnerovi syna. Malý Alex sa narodil v Komárne a vážil približne 3250 gramov a meral 50 centimetrov.

Koncom októbra porodila slovenská herečka Kristína Turjanová svojho prvého potomka. Rodáčka z Trenčína priviedla na svet chlapca, ktorému so svojím partnerom, motocyklovým pretekárom Martinom Vaculíkom, dali meno Marko.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #mamičky #Slovensky

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...