Raper The Game zaplatí policajtovi, ktorého udrel: 100 000 dolárov!

Americký rapper The Game musí zaplatiť odškodné 100-tisíc dolárov (v prepočte takmer 92-tisíc eur) policajtovi, ktorého udrel vlani v marci počas basketbalového zápasu.

04.01.2016 12:27
The Game Foto:
Raper The Game na zábere z Instagramu.
debata

Losangeleský súd tak rozhodol po tom, ako 36-ročný interpret na žalobu Onyebuchiho Awajiho vôbec nezareagoval a ani raz sa nedostavil na pojednávanie.

Awaji, ktorý bol v čase incidentu mimo služby, počas zápasu zasiahol rappera lakťom. The Game ho následne udrel a kričal naňho, že ho zabije, pričom naznačil, že má pri sebe strelnú zbraň. Z incidentu existuje kamerový záznam, ktorý dokazuje, že policajta udrel do tváre.

Awaji preto v apríli podal žalobu, v ktorej tvrdil, že utrpel poškodenie mozgu, a žiadal odškodné 12 miliónov dolárov. Rapper v tejto súvislosti čelí aj obvineniu z vyhrážania sa a napadnutia, pre ktoré naňho v júni vydali zatykač. Krátko na to sa sám prihlásil na polícii, odkiaľ ho po zaplatení kaucie 50-tisíc dolárov prepustili. V decembri potom na súde poprel svoju vinu. Najbližšie pojednávanie je naplánované na 11. januára.

debata chyba
Viac na túto tému: #policajt #odškodné #The Game

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...