Ruské fanúšičky sa nesmú priblížiť k Lane del Rey

Americká speváčka Lana del Rey získala súdny zákaz priblíženia sa pre dve ruské fanúšičky.

06.01.2016 08:00
Lana Del Rey Foto: ,
Speváčka Lana Del Rey.
debata

Natalija Krinicina a Julija Vladimirovna Pozdina sa podľa nariadenia sudcu nesmú priblížiť na menej ako 100 yardov (v prepočte 91 metrov) k interpretke ani jej domu.

Tridsaťročná rodáčka z New Yorku podľa amerického portálu Gossip Cop v súdnej žiadosti uviedla, že Rusky ju prenasledujú a na verejnosti na ňu pokrikujú. Speváčka sa pre vyhrážky dokonca presťahovala a najala si ochranku, no ženy jej nový dom rýchlo objavili, kempovali pred ním a v noci vykrikovali jej meno. Autorke hitu National Anthem sa tiež údajne v listoch vyhrážali, že spáchajú samovraždu.

Lana del Rey pritom nemá nepríjemné skúsenosti s bláznivými fanúšikmi po prvý raz. Začiatkom novembra minulého roka sa do jej domu vlámala istá Icess Floyd. Tá u nej strávila niekoľko dní a napokon z neho odišla na jednom z jej áut. Keď ho odtiahli, vrátila sa však do speváčkinho domu a ukradla ďalšie. Po tom, ako porušila dopravné predpisy, ju ale zastavila policajná hliadka, ktorá ju následne zadržala. Neskôr ju obvinili z dvojnásobnej krádeže a autá vrátili majiteľke. Koncom novembra sa zas k del Rey vlámal fanúšik Zachary Self, ktorý podľa vyšetrovateľov veril, že je s interpretkou duchovne prepojený. Selfa, ktorý Lane del Rey ukradol knihu, obvinili z vlámania.

debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #Lana del Rey #fanúšička #zákaz príblíženia sa

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....