Zayn Malik o One Direction: Myslel som, že zostaneme priateľmi, ale...

Hoci v čase, keď Zayn Malik ohlásil odchod z formácie One Direction, oficiálne stanovisko hovorilo o priateľskom rozchode, veci sa asi majú celkom inak. Prehovoril o tom samotný Malik v rozhovore pre magazín Billboard.

08.01.2016 13:45
Zayn Malik Foto: ,
Spevák Zayn Malik na archívnom zábere.
debata

Bývalý člen najúspešnejšej mužskej skupiny súčasnosti vyhlásil, že mal záujem zostať kamarátom s každým zo svojich bývalých kolegov. „Pravda však je, že si môžete o situácii myslieť jednu vec a stane sa vec celkom opačná,“ uviedol 22-ročný spevák.

„Myslím, že niektoré telefónne čísla sa skrátka zmenili a niektorí ľudia mi už nevolajú. Ja som sa o to snažil niekoľkokrát, ale nikto z nich mi nedvíha,“ pokračoval otvorene Malik o bývalých kolegoch. Nehovoril vraj s nimi od momentu, čo z kapely odišiel. Pre časopis tiež priznal, že sa mu nepáčilo, ako pomery v kapele fungujú.

„Nemali sme dovolené hovoriť určité veci, ani o nich spievať a skladať texty,“ uviedol. Tvorivú slobodu vraj získal až pri práci na nových nahrávkach. „Už sa viac nemusím cenzurovať a tak nie som z tvorby unavený, ide mi to veľmi rýchlo a zbožňujem ten pocit,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #kontakt #One Direction #Zayn Malik #pomery

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...