Kirsten Dunst prežívala depresie kvôli práci, potom prišlo Fargo!

Má za sebou množstvo úloh, ale práve v televízii vraj našla jednu zo svojich životných rol. Herečka Kirsten Dunst to uviedla o postave v seriáli Fargo.

11.01.2016 00:00
debata
Herečka Kirsten Dunst na vyhlásení cien AFI... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kirsten Dunst Herečka Kirsten Dunst na vyhlásení cien AFI Awards.

V druhej sérii zverili tvorcovia blondínke postavu Peggy, ktorá sa stane súčasťou neúmyselného zabitia. „Je to asi tá najlepšia rola, akú som kedy hrala. Alebo akú som schopná zahrať,“ vyhlásila blondínka pre LA Times.

„Je to možno klišé tvrdiť, ale takéto role sa pre ženy často nepíšu,“ pokračovala. „Aj preto vlastne Peggy vyčnieva. Som veľmi šťastná, naozaj šťastná. Ešte predtým som bola na konkurze do inej skvelej veci, ale rolu som nedostala. Lenže potom prišlo Fargo. A tak to je, veci sa dejú podľa nejakého kľúča. Postava vstúpila do môjho života v momente, keď som sa cítila nešťastná z úloh, aké mi ponúkali,“ priznala 33-ročná hviezda.

Herečka Kirsten Dunst na vyhlásení cien AFI...
Herečka Brie Larson na vyhlásení cien AFI Awards.
+9Herečka Rooney Mara.

„Dnes som veľmi šťastná, že som mohla byť toho súčasťou,“ dodala Dunst, ktorej za rolu Peggy prisúdili aj nomináciu na cenách Zlatý glóbus. Celý víkend tak herečka strávila na rôznych párty a večierkoch, ktoré predchádzali nedeľňajšiemu udeľovaniu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Fargo #rola #Kirsten Dunst #výnimočná

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...