Puškárovú šokoval záujem o jej svadbu: Nemali sme ani oznámenia!

Moderátorku Zlaticu Puškárovú v sobotu večer prilákali na Ples v opere pracovné povinnosti. Hoci inokedy si zvykne po práci aj užiť trochu zábavy, tentoraz na to nemala partnera.

12.01.2016 00:00
debata (1)
Moderátorka Zlatica Puškárová v šatách od Jany... Foto: ORANGE
Zlatica Puškárová Moderátorka Zlatica Puškárová v šatách od Jany Pištejovej.

„Vždy idem trošku popracovať a potom by som sa rada aj zabavila. Ale tento rok nám to nevyšlo. Manžel mal virózu. Ale tešíme sa aspoň, že sme mohli prispieť finančne a podporiť dobrú vec,“ prezradila pre Pravda.sk Puškárová.

Blondínka známa z televízneho spravodajstva odštartovala nový rok bez špecifických želaní. „Nie som nejaký extra bilančný typ, život beriem tak, ako prichádza. Povedala som si to, čo vždy – že by som bola najradšej, keby sa nič nezmenilo,“ uviedla pre Pravda.sk.

Minulý rok bol však pre ňu predsa len výnimočný. S kolegom Švajdom totiž spečatili vzťah aj pred oltárom. „Naša svadba bola úžasná – po pätnástich rokoch sme si ju už aj tak trochu zaslúžili a náležite užili. Verím, že aj ďalšie roky budú rovnako krásne,“ konštatovala Puškárová.

Ako priznala, prekvapilo ju, ako verejnosť a médiá prejavovali záujem o jej deň D. „My sme si nedali vytlačiť ani oznámenia, čo nám dokonca rodina zazlievala, lebo niektorí to ani nevedeli – práve z dôvodu, by sme nezverejňovali miesto. Takú veľmi medializovanú svadbu si asi neželá nikto,“ prezradila. „Ale potom to bolo krásne. Povedali sme si, že nebudeme riešiť nič a nikoho, novinárov sme pohostili, boli sme šťastní. A nielen za novinárov, ale aj ľudía, ktorí sa prišli pozrieť – boli veľmi prajní,“ skonštatovala Puškárová, ktorú na 16. Ples v opere obliekla jej dvorná dizajnérka Jana Pištejová.

Herečka Monika Hilmerová v šatách od Jany...
Moderátorka 16. Plesu v opere Vera Wisterová v...
+69Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová v...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Ples v opere #bilancovanie #rok #Zlatica Puškárová #Patrik Švajda

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...