Lindsay Lohan napľula návštevníkovi baru do tváre

Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan vraj opäť vyčíňala, tentoraz v jednom z manhattanských barov, kde rasisticky urážala člena personálu a napľula zákazníkovi do tváre. Informoval o tom americký portál Radar Online s odvolaním sa na niekoľko svedkov.

12.01.2016 15:07
Lindsay Lohan Foto: ,
Herečka Lindsay Lohan pred štartom módnej prehliadky Gareth Pugh.
debata

Dvadsaťdeväťročná Lohan a jej sestra Ali v piatok 8. januára bez zakúpenia nápojov odišli na toalety, kde strávili približne dvadsať minút. Jeden z čašníkov ich preto požiadal, aby zariadenie opustili. Podľa slov jedného zo svedkov sa následne Lohan začala správať agresívne a rasisticky ho urážať.

„Každého zarazilo, keď začala rozprávať posmešným africkým prízvukom a opakovane sa ho pýtať, či je z Ghany,“ uviedol svedok. Návštevníci podniku preto sestry vyzvali, aby bar opustili. Krátko nato však Lohan údajne napľula jednému z nich do tváre. „V tej chvíli sa všetci v bare vzbúrili a začali kričať, aby obe odišli,“ dodal ďalší zdroj.

Podľa vyjadrení svedkov sa približne polhodinu po incidente jeden z herečkiných priateľov vrátil a pokúsil sa čašníka fyzicky napadnúť. Zákazníci muža chytili a privolali políciu. Čašník sa však rozhodol nepodať na neho trestné oznámenie. „Chcel som len, aby odišiel,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lindsay Lohan #bar #incident #Manhattan

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...