Charlie Sheen: Ako zmenila diagnóza HIV jeho život?

Slávny herec priznal, že keď sa dozvedel o svojej diagnóze, vrátil sa k drogám aj alkoholu.

13.01.2016 12:20
Charlie Sheen Today Foto: ,
Herec Charlie Sheen počas nakrúcania šou Today televíznej stanice NBC, kde sa verejne priznal k tomu, že je HIV pozitívny.
debata

Herec Charlie Sheen (50) priznal, že diagnóza HIV zmenila vzťahy s jeho otcom, Martinom Sheenom (70). „Nemôžem povedať, že moja diagnóza náš vzťah zmenila nejako výrazne, ale niečo sa so mnou predsa len stalo. Stali sa z nás lepší priatelia než sme boli predtým,“ povedala hviezda seriálu Dva a pol chlapa pre „Page Six“.

V rozhovore sa Sheen vrátil aj k svojmu problému s alkoholom a drogami. Na otázku, koľkokrát sa pokúšal s týmito zlozvykmi prestať, odpovedal: „Asi 2 000 razy.“ Zároveň prezradil, že predtým, než sa dozvedel o svojej diagnóze, bol celých jedenásť rokov „čistý“. Vydržal bez alkoholu aj drog. Po zistení, že je HIV pozitívny, však opäť začal. Vraj preto, aby nejako utíšil svoj strach.

Aj toto obodobie je preňho už minulosťou. Momentálne je podľa vlastných slov koncentrovaný, čistý a plný nádeje. Ako dodal, rád by podporil výskum lieku na vírus HIV. Aj kvôli jeho deťom. „Bol by som rád, keby videli, že ich otec je hrdina. Že urobil niečo pre ľudí a pomohol tým, ktorí si už sami pomôcť nevedeli.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Charlie Sheen #diagnóza

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...