Česká kráska prekvapuje: Už som unavená z mediálneho sveta

Česká modelka, speváčka a Miss 2008 Eliška Bučková plánuje v blízkej dobe upustiť od modelingu a vzdialiť sa zo sveta šoubiznisu. Namiesto toho sa vraj chce venovať práci v prírode a s deťmi.

14.01.2016 09:20
debata
Do Londýna na prehliadku F&F priletela... Foto: F&F
Eliška Bučková Do Londýna na prehliadku F&F priletela aj modelka Eliška Bučková, ktorá v poslednom čase pútala pozornosť bojom s anorexiou.

„Odkedy som sa stala Českou Miss, robila som intenzívne modeling a divadlo, spievala som v muzikáli Hamlet. Teraz ma na maximum zamestnáva vlastná módna značka. Modeling ma už veľmi nenapĺňa, takže ho robím už len okrajovo a dôsledne si vyberám zákazky, ktoré prijímam. Plánujem od toho úplne upustiť a robiť niečo spojené s prírodou a s prácou s deťmi. Už som unavená z toho povrchného mediálneho sveta, žijem v ňom dlho, a tak prirodzene hľadám únik niekde inde,“ povedala Bučková v rozhovore. „Mám už premyslené, čo chcem, no ešte to je tajné, je to len v plienkach,“ dodala vzápätí.

Modelke vraj veľmi zmenila náhľad na život dvojtýždňová októbrová expedícia s rybárom Jakubom Vágnerom a fotografom Jakubom Ludvíkom v Amazónii, kde fotila exotický kalendár. „Človek si tam uvedomil strašne veľa vecí, poskladal si priority a zistil, čo je preňho v živote dôležité. Tam som sa vlastne rozhodla, že vo svojej doterajšej dráhe nechcem pokračovať,“ priznala 26-ročná rodáčka z Hodonína.

„Strávili sme v Amazónii dokopy dva týždne, bolo nás dokopy osem a myslím, že každému z nás táto cesta dala strašne veľa. Osobne by som tam najradšej ešte zostala. Určite sa tam raz vrátim na dlhšie,“ poznamenala modelka, ktorá sa po návrate domov dlho nevedela zmieriť s každodennou rutinou. „Keď som sa vrátila do Prahy, sedela som tri hodiny s kamarátkou v kaviarni a nechcela som ísť domov a vziať si do ruky telefón, ktorý som nechala doma. Chcela som si čo najdlhšie uchovať pocit slobody a energie z tej nedotknutej zeme. Hrozne ma ubíjalo a zväzovalo, že sa musím vrátiť späť do reality. Človek sa síce postupne zautomatizuje, to je život a nemôžete robiť nič iné, no veľa vecí som odvtedy prehodnotila a vyberám si len projekty, ktoré majú zmysel, ktoré sa mi páčia a ktoré ma napĺňajú. Zameriavam pozornosť tam, kde viem, že som potrebná a môžem ľuďom zo seba niečo dať. Nerobím niečo len kvôli peniazom,“ podotkla atraktívna tmavovláska, ktorá je presvedčená, že každý zážitok a stretnutie má v ľudskom živote zmysel.

„Každé stretnutie nám niečo do života dá a všetko, čo sa nám v živote stane, má svoj zmysel. Aj to, čo sa nám nepáči alebo pri čom trpíme a čo nás zraňuje. Často totiž postupom času zistíme, prečo sa to stalo a vždy je to k prospechu veci,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #modeling #rodina #expedícia #hodnoty #Eliška Bučková

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...