Kráska Kocianová sa vyznala Ciberejovi: Vždy tu pre mňa bol!

Topmodelku Michaelu Kocianovú vídať na domácich spoločenských podujatiach najčastejšie s moderátorom Brunom Ciberejom. Dvojicu spája dlhoročné kamarátstvo.

14.01.2016 00:00
debata
Topmodelka Michaela Kocianová v šatách Theory a... Foto: ORANGE
Topmodelka Michaela Kocianová v šatách Theory a moderátor Bruno Ciberej. Topmodelka Michaela Kocianová v šatách Theory a moderátor Bruno Ciberej.

Na sobotňajšom Plese v opere, kam sa obaja vybrali už druhýkrát spoločne, sme zisťovali, či si ešte pamätajú, kedy sa vlastne spoznali. Kocianová zareagovala takmer okamžite. „Bolo to na prehliadke Vivienne Westwoodovej v Prahe,“ prezradila. „Mala som asi najväčšie šaty, najťažšie na svete a ty si mi pomáhal a vtedy mi povedali, že keď ja nespadnem, tak prehliadka bude dobrá,“ vysvetľovala priamo pred objektívom svojmi kamarátovi dlhonohá blondínka.

Hoci Bruno trochu žartovne položil kontrolnú otázku, či áno, aj on si na tento moment dobre pamätá. „Bola to taká retrospektívna prehliadka Vivienne Westwoodovej, ja som na nej pomáhal v zákulisí, riadil som tam choreografické veci a zároveň pomáhal babám vychádzať na pódium. Naozaj tam boli niektoré kúsky pomerne náročné na nosenie,“ vysvetlil.

Od tejto chvíle už ubehlo niekoľko rokov, ale priateľstvo slovenskej šoubiznisovej dvojice len prekvitá. „A utužuje sa a utužuje. My spolu trávime sviatky, dovolenky aj spoločné chvíle. Samozrejme, ak máme čas,“ komentovala Kocianová. „Je pravda, že Michaela je vyťažená, čo sa týka cestovania po svete. Ja tiež nemálo cestujem, takže nájsť si ten čas, keď môžeme byť na jednom mieste, nie je zase jednoduché,“ špecifikoval Bruno Ciberej. Naposledy si spoločne užili letnú dovolenku v lete na Malorke.

Moderátor Bruno Ciberej v spoločnosti modeliek... Foto: Fashion TV
Bruno Ciberej Moderátor Bruno Ciberej v spoločnosti modeliek Aleny Martanovičovej (vľavo) a Michaely Kocianovej na Fashion Sparkling Night Gala.

Aj keď sa však nemôžu vidieť každý týždeň na kávičke alebo priateľskom obede, Kocianová si je istá, že na slovenského moderátora sa môže spoľahnúť. „Bruno tu vždy pre mňa bol,“ vyhlásila. „Vec, v ktorej by som sa na teba nemohla spoľahnúť, asi ani neexistuje. Sme takí kamaráti, že ak by si chcel niečo odo mňa, tak to asi dodržím a splním, respektíve by som sa snažila splniť, ak by to bolo v mojich silách. A vždy, keď som o niečo požiadala teba, tak…,“ vyznávala sa topmodelka priamo pred kamerou Ciberejovi. „…som sa snažil odpovedať, zohnať, splniť,“ doplnil s úsmevom Bruno.

Isté je, že v sobotu večer bol na Bruna Cibereja spoľah, keď krásnu Trenčanku vykrútil na tanečnom parkete a galantne jej pomáhal ako sa na správne plesové garde patrí. A Michaela ho zase patrične reprezentovala vo večernej toalete Theory.

Herečka Monika Hilmerová v šatách od Jany...
Moderátorka 16. Plesu v opere Vera Wisterová v...
+69Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #kamarátstvo #spoľahlivosť #Michaela Kocianová #Ples v opere #Vivienne Westwood #Bruno Ciberej

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...