Konečne oficiálne! Herečka z Dva a pol chlapa s priateľkou na verejnosti

Pred pár týždňami rozvírila hladinu pozornosti verejnosti správa o tom, že herečka Sarah Paulson tvorí pár s kolegyňou Holland Taylorovou.

18.01.2016 11:05
debata
Herečky a partnerky v súkromí Holland Taylor... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Holland Taylor (vľavo) a Sarah Paulson Herečky a partnerky v súkromí Holland Taylor (vľavo) a Sarah Paulson prišli na vyhlásenie cien Critics' Choice Awards spoločne.

Štyridsaťjedenročná hrdinka zo seriálového projektu American Horror Story a jej 73-ročná partnerka, ktorú dobre poznajú aj slovenskí diváci zo seriálu Dva a pol chlapa, sa prvýkrát oficiálne ukázali spolu na nedeľňajšom podujatí Critic's Choice Awards v Los Angeles.

Paulson, ktorú kritici nominovali za herecký výkon, síce médiám pózovala sólo, no po chvíli sa pripojila ku svojej životnej partnerke.

O odhalenie vzťahu sa začiatkom decembra minulého roka postarala práve Holland Taylor, keď v rozhovore pre Entertainment Tonight priznala, že randí už nejaký čas so ženou, pričom je medzi nimi veľký vekový rozdiel. O pár dní neskôr vysvitlo, že touto dámou je práve Sarah Paulson.

Pre mladšiu polovičku páru však nejde o prvý vzťah s výraznejšie staršou ženou. Sarah Paulson v minulosti tvorila pár aj s herečkou Cherry Jonesovou, ktorá je od nej staršia o osemnásť rokov.

Herečka a modelka Rosie Huntington Whiteley a...
Herecký pár Zoe Kazan a Paul Dano.
+33Herečka Leslie Mann v šatách od Monique...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #pár #Sarah Paulson #Holland Taylor

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...