Pamela, toto nevyšlo! Napuchnuté pery aj oranžová pleť, sexica prestrelila

Herečka a modelka Pamela Anderson nikdy nepatrila medzi fanúšičky absolútnej prirodzenosti. Ale naposledy to celkom zjavne prehnala s umelými zásahmi do svojho zovňajšku.

21.01.2016 00:00 , aktualizované: 08:55
debata (1)
Herečka a modelka Pamela Anderson na zábere z... Foto: SITA/AP, Francois Mori
France Pamela Pamela Anderson Herečka a modelka Pamela Anderson na zábere z tlačovej konferencie v Paríži.

Keď sa slávna seriálová plavčíčka v utorok objavila na tlačovej konferencii v Paríži, nepútala pozornosť len témou, na ktorú chcela upozorniť. Objektívy zachytávali aj jej „čerstvo“ nafúknuté pery pomocou kolagénových injekcií.

Efekt plných pier však nevyšiel práve najlepšie, Pamela vyzerala naozaj umelo a bizarne. A to platí aj na adresu jej oranžovej pleti či vyplnených lícnych kostí. Herečka sa očividne chcela na stretnutie s médiami pripraviť, ale výsledok bol tentoraz skôr rozpačitý.

Za takú však označujú aj tému, ktorú sa snažila kanadská rodáčka v Paríži prezentovať. Spoločne s ďalšími ochranármi prírody totiž protestovala proti násilnému kŕmeniu husí a kačíc za účelom zisku gurmánskej lahôdky – tzv. foie gras.

Herečka a modelka Pamela Anderson v Paríži. Foto: Reuters, PHILIPPE WOJAZER
Pamela Anderson Herečka a modelka Pamela Anderson v Paríži.

Pre veľký záujem novinárov o účasť na tlačovej konferencii 48-ročnej hviezdy dokonca nastali komplikácie. V tlačenici sa takmer pobila dvojica reportérov, ktorí sa snažili priblížiť k Andersonovej, a tak získať lepšie fotografie. Niekoľko ďalších novinárov sa pritom nedostalo do miestnosti, kde sa beseda konala.

Rodáčka z mesta Ladysmith neďaleko Vancouveru sa prostredníctvom kampane snažila podporiť návrh zákona, ktorý by zakázal násilné kŕmenie pri výrobe foie gras. „Ako Kanaďanka sa hanbím za brutálne vraždenie tuleních mláďat, a preto mám súcit s francúzskymi občanmi, ktorí zažívajú hanbu a smútok pre utrpenie týchto veľmi spoločenských vtákov,“ vysvetlila Anderson svoje pohnútky.

Foie gras sa vyrába z pečene husí alebo kačíc, pričom často sa tieto zvieratá nasilu vykrmujú, aby nabrali viac tuku. Túto aktivitu kritizujú mnohí ochrancovia zvierat. V Kalifornii napríklad v roku 2012 zakázali výrobu a predaj foie gras, no americký federálny súd zákaz zablokoval. Vo Francúzsku sa ročne vyrobí takmer 20-tisíc ton tejto pochúťky. „Máme porozumenie pre ľudí, ktorí nechcú jesť foie gras, no nemali by ľuďom, ktorí ju zbožňujú, brániť v jej jedení,“ reagovala na kampaň známej herečky zástupkyňa asociácie výrobcov foie gras Marie-Pierre Pe.

Len v Paríži je však niekoľko stoviek reštaurácií, ktoré podobnú pochúťku podávajú a celkovo patrí Francúzsko k najväčším konzumentom tejto pečeňovej delikatesy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #protest #Pamela Anderson #Paríž #kolagén #umelá

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...