Sajfa: Priateľke by fotiť akty nezakazoval, vkusná nahota ho teší

Označenie znalec ženskej krásy v prípade moderátora Mateja "Sajfu" Cifru určite nebude nadnesené. V minulosti bola jeho partnerkou jedna z najkrajších Sloveniek - modelka Linda Nývltová.

15.12.2009 04:09
Viki Ráková a Matej Sajfa Cifra Foto:
Herečka Viki Ráková s moderátorom Matejom Sajfom Cifrom si so záujmom prezreli kalendár Pirelli 2010.
debata

Pôvabnými ženami je obklopený neustále. Včera predstavil spoločne so zástupcami Pirelli kalendár na rok 2010 plný sexi modeliek.

Mali ste možnosť osobne zhliadnuť jediný výtlačok slávneho kalendára, ktorý sa draží na Slovensku. Ako sa vám páči?
Poteší ma, keď je vo fotografii vidieť určitá dávka prirodzenosti. Tento dojem vo mne podporil aj film, ktorý nám premietli. Mám pocit, že ide o dievčatá, ktoré sa bavia pri tom, čo robia. Rovnako sa bavil aj fotograf Terry Richardson. Výsledkom je pozitívna emócia. A to, že dievčatá sú hore bez, je benefit, ktorý ako muž oceňujem veľmi intenzívne.

V minulosti bola vašou partnerkou modelka. Neprekážalo by vám, ak by sa vaša polovička takto odhalila pred svetom?
Určite nie. Dokonca v čase, keď sme s Lindou tvorili pár, objavili sa aj snímky, na ktorých bola odhalená. V roku 2000 dokonca pózovala hore bez pre prestížny magazín Vogue. Ženská krása a ženská nahota je esteticky príťažlivá. Pokiaľ je zobrazená vkusne a nie samoúčelne a primitívne. V prípade, ak ide o modelku, nevidím problém v tom, prečo by nemohla pózovať na podobných fotografiách. Samozrejme, pri nejakej dáme, ktorá je napríklad členka predstavenstva, by to asi úplne vhodné nebolo.

Výťažok z tohtoročnej dražby Pirelli opäť poputuje na konto organizácie Úsmev ako dar. Vy s ňou tiež spolupracujete.
Zúčastnil som sa na niekoľkých „úsmevackych“ projektoch. Myslím si, že je dôležité, aby človek niečo takéto robil. Nie preto, aby v médiach dobre znelo, keď poviete, že robíte s deťmi z detských domovov. Oslovila ma možnosť aspoň trošku suplovať náhradu rodiny. Nie každý mal to šťastie ako ja, ktorý som vyrástol v úžasnej rodine. Je mi jasné, že skutočných rodičov nenahradíme, ale aspoň trošku sa o to pokúsiť dá.

debata chyba

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....