Celine Dion pochovala manžela! Hodiny prijímala sústrasť od fanúšikov

Aj v jeden z najsmutnejších dní jej života zostala speváčka Celine Dion výnimočnou a veľmi prívetivou dámou.

22.01.2016 11:48
Celine Dion, René Angelil Foto: ,
Ľudia stáli v rade, aby mohli vyjadriť sústrasť speváčke Celine Dionovej, ktorá pochovala svojho manžela René Angelila.
debata

Štyridsaťsedemročná rodáčka z Quebecu sa vo štvrtok lúčila na verejnej rozlúčke so zosnulým manželom René Angelilom, ktorý podľahol rakovine. V montrealskej bazilike sa konala verejná rozlúčka, na ktorú prišli tisíce ľudí.

Tí boli schopní stáť v rade pred svätostánkom aj niekoľko hodín, aby následne mohli prísť k rakve a vyjadriť sústrasť jednej z najslávnejších speváčok histórie. Dion prijala každého jedného. „Mrzli sme hodiny pred katedrálou, kým sme sa dostali dnu, ale malo to svoj dôvod,“ citoval magazín People jedného z kondolujúcich Kanaďanov.

„Povedal som Celine, že jej ďakujeme za to, že prišla. Prijala každého z nás, pozdravila sa s každou jednou osobou. Potriasla rukou, niektorí ju dokonca pobozkali a prehovorili s ňou pár slov. A boli to veľmi osobné slová. Bola nesmierne úprimná,“ pokračoval Montrealčan, ktorý sa zúčastnil na rozlúčke s manažérom a tiež spevákom Angelilom, ktorý si Dionovú vzal v roku 1994.

Počas štvrtkovej rozlúčky nechýbali po speváčkinom boku jej matka Thérese, najstarší syn René-Charles a tiež Reného brat André so synmi či Angelilova dcéra Anne-Marie z predchádzajúceho zväzku. Súkromný pohreb pre najbližšiu rodinu sa uskutoční v piatok na rovnakom mieste.

Dionovej manžel prehral boj s rakovinou, ktorá ho ohrozovala v živote už pred niekoľkými rokmi. Vtedy sa liečbou podarilo priebeh ochorenia zvrátiť, ale rakovina sa vrátila. René Angelil umrel 14. januára, len pár dní po ňom podľahol rakovine aj Dionovej brat Daniel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pohreb #rozlúčka #Céline Dion #kondolencia #Rene Angelil #prijatie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...