Študenti z Harvardu rozhodli: Mužom roka je Joseph Gordon-Levitt

Študenti divadelného klubu Harvardovej univerzity Hasty Pudding Theatricals udelili titul Muž roka 2016 americkému hercovi Josephovi Gordon-Levittovi. Informovali o tom zástupcovia združenia.

24.01.2016 10:20
Joseph Gordon-Levitt Foto:
Herec Joseph Gordon-Levitt.
debata

„Sme nadšení, že si môžeme uctiť umelca, ktorý nie je iba talentovaným hercom, no tiež vizionárom, ktorý vybudoval revolučnú platformu pre tvorbu umenia a jeho distribúciu,“ uviedli vo vyhlásení. Ceremoniál, na ktorom si 34-ročný rodák z Los Angeles cenu prevezme, sa uskutoční v piatok 5. februára v americkom meste Cambridge.

Titul Žena roka alebo Muž roka klubu Hasty Pudding Theatricals získavajú umelci, ktorí sa trvalo a pôsobivo zapísali do sveta zábavného priemyslu. Začiatkom januára predstavitelia klubu informovali, že titul Žena roka 2016 dostane americká herečka Kerry Washington.

Minulý rok združenie ocenením poctilo Amy Poehler, pred ňou to boli Helen Mirren, Marion Cotillard, Claire Danes, Julianne Moore, Anne Hathaway či Renée Zellweger. Mužom roka sa stal vlani Chris Pratt, jeho predchodcami sú Kiefer Sutherland, Jason Segel, Justin Timberlake, James Franco, Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert de Niro, Harrison Ford či Anthony Hopkins.

debata chyba
Viac na túto tému: #Muž roka #Joseph Gordon-Levitt #titul #Harvardova univerzita #Hasty Puding

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...