Súdna bitka exmanželov! Richards žiada od Sheena milión na dom

Americká herečka Denise Richards podala žalobu na svojho bývalého manžela Charlieho Sheena za údajné neposkytnutie dostatočnej finančnej podpory určenej na výchovu ich detí.

24.01.2016 00:00
Denise Richards Foto: ,
Herečka Denise Richards na archívnom zábere.
debata (2)

Podľa informácií portálu TMZ žiada 44-ročná rodáčka z Downers Grove o vyplatenie 1,2 milióna dolárov (v prepočte približne 1,1 milióna eur), aby si mohla s deťmi kúpiť dom. Žaloba prišla po tom, čo v septembri Sheen údajne vysťahoval herečku s dcérami z domu, ktorý im kúpil blízko toho svojho.

Richards sa tam odmietala nasťahovať, ale nakoniec tak urobila, aby si Sheen mohol zlepšiť vzťah s ich spoločnými dcérami – jedenásťročnou Sam a desaťročnou Lolou. Herec im vraj sľúbil, že ich z domu nevysťahuje. Neskôr sa však údajne začal správať nevyspytateľne a agresívne. Následne na to ich vlani v septembri vysťahoval bez poskytnutia financií na nové bývanie, ktoré im vraj sľúbil.

Charlie Sheen a Denise Richards na dovolenke. Foto: Charlie Sheen/Twitter
Charlie Sheen, Denise Richards Charlie Sheen a Denise Richards na dovolenke.

Sheenov zástupca Marty Singer sa v stanovisku pre magazín People vyjadril, že celý tento prípad je len o peniazoch. „Pre ňu to nie je dostatok peňazí, okrem približne desať miliónov dolárov, ktoré dostala od Charlieho za jej krátke manželstvo,“ uviedol.

Richards vo svojej žalobe tiež píše, že sa jej a jej dcéram 50-ročný rodák z New Yorku vyhrážal. Uvádza, že započula, ako hovorí ich dcére Lole, že ich obe zabije. Zároveň vraj tiež dcéram posielal vulgárne správy. Singer sa vyjadril, že tie správy patrili Richards a je smutné, že používa deti na vymáhanie peňazí.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #deti #žaloba #Charlie Sheen #nedostatok #Denise Richards #výživné

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...