Slzy, strhaná tvár a smútok nad rakvou: Dion dala manželovi zbohom!

Dva dni trvala rozlúčka speváčky Celine Dionovej so zosnulým manželom René Angelilom. V piatok, napriek avizovaným informáciám o súkromnom pohrebe, sa hviezda lúčila za prítomnosti objektívov.

23.01.2016 11:57
Celine Dion Foto: ,
Speváčka Celine Dion máva fanúšikom na piatkovej rozlúčke so zosnulým manželom René Angelilom v Montreale.
debata

Štyridsaťsedemročná hudobná diva dorazila na piatkový smútočný obrad zahalená čiernym závojom. Pod ním sa však nedala prehliadnuť strhaná a zničená tvár plná smútku. Oporou Dionovej boli jej traja synovia – najstarší René Charles a dvojčatá Eddy a Nelson.

Speváčka Celine Dion máva fanúšikom na...
Speváčka Celine Dion prichádza do synmi Eddym a...
+3Speváčka Celine Dion, jej traja synovia a...

Všetci traja spoločne stáli hneď vedľa truhly so zostatkami Dionovej manžela, ktorý bol v Kanade kedysi populárnym spevákom a neskôr sa presadil ako manažér viacerých hviezd. V neposlednom rade aj mnohonásobnej držiteľky Grammy a svojej manželky, ktorú si vzal v roku 1994.

Angelil podľahol 14. januára boju s rakovinou, pričom táto zhubná choroba o pár dní vzala slávnej speváčke aj brata Daniela.

zväčšiť Celine Dion a jej traja synovia - Rene-Charles... Foto: SITA/AP, Paul Chiasson
Celine Dion Celine Dion a jej traja synovia - Rene-Charles (druhý zľava) a dvojčatá Eddy a Nelson dali posledné zbohom zosnulému otcovi a manželovi.

Štyridsaťsedemročná rodáčka z Charlemagne sa pritom už vo štvrtok lúčila na verejnej rozlúčke so zosnulým manželom a v montrealskej bazilike prijímala kondolencie od tisícok ľudí. Tí boli schopní stáť v rade pred svätostánkom aj niekoľko hodín, aby následne mohli prísť k rakve a vyjadriť sústrasť jednej z najslávnejších speváčok histórie. Dion prijala každého jedného. „Mrzli sme hodiny pred katedrálou, kým sme sa dostali dnu, ale malo to svoj dôvod,“ citoval magazín People jedného z kondolujúcich Kanaďanov.

Celine Dion momentálne účinkuje v rámci koncertného programu v Las Vegas. Jej vystúpenia však na čas pohrebu boli posunuté. Hoci sa pred pár mesiacmi priznala, že váhala, či vziať ponuku z mesta hriechu na koncertovanie, presvedčil ju práve zosnulý Angelil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #pohreb #rozlúčka #Céline Dion #slzy #Rene Angelil

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...