Andie MacDowell rozhnevala ľudí na Twitteri! Negatívne reakcie ju zaskočili

Filmová hviezda zistila, akú silu má sociálna sieť. A tak vysvetľovala.

26.01.2016 07:50
Andie MacDowell Foto: ,
Herečka Andie MacDowell.
debata

Ako sa môže jedna sťažnosť prostredníctvom sociálnej siete obrátiť proti jej pisateľke sa na vlastnej koži presvedčila herečka Andie MacDowell (57), ktorá v piatok prostredníctvom služby Twitter zverejnila: „Pomoc, zaplatila som si prvú triedu a kvôli môjmu psovi som musela sedieť v ekonomickej.“ A potom to vypuklo!

Jej vyjadrenie pobúrilo množstvo ľudí, ktorých komentáre sa zväčša niesli v zmysle: „To sú ale problémy“ či „Považovali sme vás za celkom iného človeka“. Doslova záplava negatívnych reakcií nenechala herečku chladnou.

Ďalším vyjadrením sa snažila uviesť veci na pravú mieru. Vraj jej šlo len o to, aby poukázala na fakt, že nedostala službu, za ktorú si zaplatila: „Som spokojná aj v ekonomickej triede, aj v autobudse či v metre. Ale ak si zaplatím za prvú triedu, rada by som ju aj dostala.“ Ani to však nestačilo.

Jej posledné vyjadrenie cez sociálnu sieť k tejto téme znelo rezignovane: „Ponaučenie: Nikdy sa nesťažuj na Twiteri a nikdy si nekupuj prvú triedu v American Airlines… Ok, už to nechám tak.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sociálna sieť #sťažnosť #Andie Macdowell #poučenie

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...