Krásavec Chris Hemsworth: Manželke som v Austrálii ukázal len steny nemocnice

Žiadna romantika. Slávny predstaviteľ Thora si zaspomínal na čas, kedy vzal svoju terejšiu manželku prvý raz do Austrálie.

28.01.2016 00:00
Spain In the Heart of the Sea Foto: ,
Elsa Pataky a jej manžel Chris Hemsworth.
debata

Herec Chris Hemsworth (32) je hrdým Austrálčanom a svoju lásku k domovu prezentuje rád a často. Ako však prezradil v rozhovore pre program „See Australia“, keď prvý raz pozval svoju terajšiu manželku, Španielku Elsu Pataky do Austrálie, nemohol jej ukázať nič.

„Chcel som ju vziať do Viktórie, na miesta, kde som vyrastal,“ opísal a dodal: „Ale veľmi vážne som ochorel a jediné, čo sme videli, boli steny nemocnice.“

Hemsworth tvorí pár s herečkou Elsou Pataky od roku 2010 a v tomto období absolvovali aj svoju prvú spoločnú návštevu Austrálie. Keď sa vyliečil, spolu s manželkou začali žiť v Austrálii. „Ukázal som jej oblasť North Beach a zostala uchvátená.“

Keď sa herec preslávil ako Thor v Hollywoode, istý čas si za svoj domov zvolili Los Angeles. Ale po čase, keď sa stali rodičmi, nasmerovali svoje kroky späť do Austrálie. „Deti chcem vychovávať práve tu,“ zdôraznil herec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #choroba #manželka #Chris Hemsworth #Austrália

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...