Vnuk slávneho Omara Sharifa: Vedel, že som gay a nič sa nezmenilo

Snaží sa kráčať v šľapajach starého otca, no zatiaľ sa mu príliš nedarí. Vnuk legendárneho Omara Sharifa však nechýbal na newyorskej premiére filmu Jane got a gun.

30.01.2016 00:00
debata
Herec Omar Sharif Jr. na premiére filmu Jane... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Omar Sharif Jr. Herec Omar Sharif Jr. na premiére filmu Jane got a gun.

Tridsaťdvaročný herec s menom Omar Sharif Jr. prijal pozvanie na premiéru novinky, v ktorej hlavné úlohy stvárnila herečka Natalie Portman a herec Joel Edgerton (na snímke dolu). Hoci pozornosť objektívov sa mu ušla, o nových ponukách veľmi hovoriť nemôže, venuje sa skôr podnikaniu a príležitostnej práci v reklame a modelingu.

Po minuloročnej smrti starého otca, ktorý bol slávnym filmovým hercom, sa médiá začali o Omara mladšieho zaujímať aj v súvislosti s jeho homosexuálnou orientáciou. Otvorene sa totiž priznal k tomu, že je gay, čo v rodine židovskej matky a moslimského otca nebolo celkom jednoduché.

Jeho starý otec však údajne nikdy neriešil, či vnuk je alebo nie je gay. „Vedel to a nič sa nezmenilo. V prvom rade som pre starých rodičov bol ich vnuk,“ prezradil minulý rok Sharif Jr. Dodal však tiež, že s hercom, ktorý hviezdil vo filme Lawrence z Arábie, sa nikdy o jeho orientácii nezhovárali. „Vedel o nej, ale nikdy to nebola téma nášho rozhovoru,“ doplnil herec a model, ktorý sa na slávneho starého otca veľmi neponáša.

Herci Joel Edgerton a Natalie Portman sú... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Joel Edgerton a Natalie Portman Herci Joel Edgerton a Natalie Portman sú hlavnými hviezdami filmu Jane Got A Gun.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #zmena #gay #Omar Sharif #Omar Sharif Jr.

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...