Je to oficiálne! Gigi Hadid a Zayn Malik sú pár, spevák sa preriekol

Anglický spevák Zayn Malik a americká modelka Gigi Hadid tvoria pár.

04.02.2016 14:15
Zayn Malik a modelka Gigi Hadid Foto:
Spevák Zayn Malik a modelka Gigi Hadid na zábere z Instagramu.
debata

V rozhovore pre americkú rozhlasovú šou Zach Sang and the Gang to po týždňoch špekulácií potvrdil samotný interpret. „Bolo dobré mať vo videoklipe vlastnú priateľku?“ opýtala sa spolumoderátorka Jillian Gutowitz, načo 23-ročný rodák z Bradfordu reagoval, že to bolo super. „Bolo to niečo iné. A áno, užili sme si to. Bola to zábava,“ odpovedal bývalý člen chlapčenskej skupiny One Direction.

Po tom, ako Gutowitz pokračovala ďalšou zvedavou otázkou mierenou na jeho vzťah s 20-ročnou rodáčkou z Los Angeles, Malik ich vzťah opätovne potvrdil. „Páči sa mi, ako ste to spravili,“ komentoval následne so smiechom jej otázky.

Ako zároveň uviedol nemenovaný zdroj pre portál E! News, dvojica svoj vzťah myslí vážne. „Gigi bola nadšená, keď ju Zayn požiadal, aby bola v jeho videoklipe,“ prezradil.

Ako ďalej uviedol, obaja sa počas nakrúcania videa k piesni Pillowtalk správali profesionálne, no bolo zrejmé, že sú zamilovaní. Debutový sólový videoklip v réžii Bouhu Kazmiho zverejnil spevák minulý týždeň. Skladba sa bude nachádzať aj na jeho prvom albume Mind of Mine, ktorý by mal vyjsť v marci.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Zayn Malik #pár #partneri #Gigi Hadid

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...