Caitlyn Jenner: Ešte pred premenou som organizovala dámske jazdy

Za rok sa stala jednou z najvplyvnejších osobností Ameriky - bývalý olympionik Bruce Jenner, ktorý podstúpil zmenu pohlavia a stal sa Caitlyn Jennerovou.

05.02.2016 00:00
debata
Caitlyn Jenner počas návštevy Annual MAKERS... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Caitlyn Jenner Caitlyn Jenner počas návštevy Annual MAKERS Conference v Kalifornii.

Na akcii pod názvom 2016 Makers Conference sa Caitlyn zúčastnila v rámci predstavenia nových projektov a tiež novej televíznej série vlastného programu. Pri tej príležitosti však moderátorka známu transgender ambasádorku vyspovedala. Jenner sa napríklad priznala, že ešte pred samotným procesom zmeny pohlavia si raz za čas užila takzvané dámske jazdy.

„Začala som s tým zhruba dva roky dozadu. Spojila som sa s mojou nevestou Leah a pár blízkymi priateľmi. Nikto iný o tom nevedel. Organizovali sme tieto stretnutia u mňa doma. Často sme mali nejakú tému, obliekali sa do kostýmov a bolo to naozaj skvelé. Skupina sa postupne rozrástla,“ prezradila Caitlyn.

Dôvodom vraj bolo, že napriek veľkej túžbe a vnútornému pocitu sa dovtedy nemohla zúčastňovať na výlučne ženských podujatiach. „Tak som si urobila vlastné,“ poznamenala s humorom.

Nevlastný rodič sestier Kardashianových a tieť biologický otec Kylie a Kendall Jennerovej sa za posledné mesiace stal jednou z najsledovanejších tvárí USA. Mnohé organizácie velebia, že vo veku 66 rokov Jenner pritiahol k problematike transgender osôb obrovskú pozornosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #zmena #večierok #Bruce Jenner #Caitlyn Jenner

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...