Krásna ako obrázok! Zeta-Jones žiari, manžel Douglas ju stále miluje

Ich manželstvo prechádzalo ťažkou krízou a vyzeralo to, že pôjdu od seba. Stal sa však presný opak. A láska Catherine Zeta-Jonesovej a Michaelovi Douglasovi pristane.

09.02.2016 15:45
debata
Herečka Catherine Zeta-Jones a jej manžel... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Catherine Zeta-Jones a jej manžel Michael Douglas Herečka Catherine Zeta-Jones a jej manžel Michael Douglas prišli na akciu spoločne.

Slávna hollywoodska dvojica sa spoločne objavila v pondelok večer na akcii v Beverly Hills a na krásnej rodáčke z Walesu mohli prítomní oči nechať. Hoci Zeta-Jones oslávila už 46. narodeniny, vyzerá naozaj pôvabne a veľmi príťažlivo.

Na červenom koberci sa objavila v nohavicovom overale bez ramienok s výrazným farebným pruhom lemujúcim dekolt. Jej životný partner, ktorý už oslávil 71. narodeniny, sa spokojne usmieval po boku krásnej manželky a fotografom dával najavo aj dotykmi či držaním za ruku, že ich láska je stále intenzívna.

Manželia Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones Manželia Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones sa objavili na akcii v Beverly Hills.

Douglas sa však pred časom priznal, že na to, aby sa manželia vrátili k sebe po dočasnej odluke, bolo treba veľa úsilia. „Na oboch stranách,“ zdôraznil v rozhovore pred pár mesiacmi. „Je ťažké zachrániť a opraviť vzťah, v ktorom je už jeden nohami za dverami,“ doplnil Douglas. Jeho manželka však tvrdí, že dnes sú obaja rozumnejší a usadenejší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #záchrana #Michael Douglas #Catherine Zeta-Jones

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...