Cindy Crawford o exmanželovi Gereovi: Je pre mňa cudzinec!

Dnes si už mnohí ani nepamätajú, že jedna z najslávnejších modeliek sveta Cindy Crawford bola kedysi vydatá za herca Richarda Gere. Hoci boli spolu štyri roky, nedávno ho nazvala "cudzincom".

11.02.2016 00:00
debata
Manželia Richard Gere a Cindy Crawford na... Foto: Profimedia
Manželia Richard Gere a Cindy Crawford na zábere z roku 1993. Manželia Richard Gere a Cindy Crawford na zábere z roku 1993.

Dáma, ktorá o pár dní oslávi 50. narodeniny, sa v rozhovore pre rádiostanicu, priznala, že v čase manželstva s hollywoodskou hviezdou prvej veľkosti bola primladá. Ich vzťahy vraj zostali na priateľskej úrovni, hoci sú už vyslovene odcudzení. „Mám pocit, že sa to vrátilo do stavu, keď to bol Richard Gere – cudzinec. Už sa takmer nevídame,“ uviedla modelka.

Problém vo vzťahu so slávnym hercom bol podľa nej v tom, že spoločne boli všeličím, ale nie si je istá, či niekedy boli priateľmi. „Ja som bola mladá a on bol Richard Gere. Asi to nešlo,“ vysvetlila. „A potom som začala dospievať a stala som sa sama sebou, takou, aká som dnes. Je ťažké zmeniť po čase povahu vzťahu, ak ste raz už v ňom,“ konštatovala.

V otvorenom rozhovore tiež priznala, že s Gereom trávili spolu málo času. „Boli sme za to zodpovední obaja rovnakou mierou. Obaja sme si mysleli, že by mohlo fungovať, ak budeme lietať medzi Parížom a Los Angeles, aby sme mohli byť spolu a vidieť sa aspoň na jednu noc. Ale nefungovalo to,“ vyhlásila Crawford.

Po rozvode s hollywoodskym hercom v roku 1995 bola chvíľu sama a potom sa zoznámila s podnikateľom Rande Gerberom. Tento rok oslávia 18. výročie svadby. Sú rodičmi syna Presleyho a dcérky Kaie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #cudzinec #Richard Gere #Cindy Crawford

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...