Ďalšia vojna hviezd: West zaútočil na Swiftovú, celebrity sa búria

Štvrtková prehliadka rapera Kanye Westa sa neniesla len v znamení módy, ale aj jeho nového albumu. A ten musel poriadne nemilo prekvapiť aj speváčku Taylor Swiftovú.

12.02.2016 14:00
Kanye West Foto: ,
Raper a dizajnér Kanye West tancuje počas prezentácie kolekcie Yeezy Season 3 a albumu The Life of Pablo.
debata

V jednom z textov totiž 35-ročný interpret použil verš, v ktorom hovorí, že sa cíti, ako by stále sexoval s Taylor. „Urobil som tú mrchu slávnou,“ pokračuje text. Vzhľadom na fakt, že už aj v minulosti mal West problémy s tým, že verejne atakoval country hviezdu (napríklad pri vyhlásení cien MTV Video Music Awards, kde vyhlásil, že si cenu nezaslúžila), dostalo sa textu veľkej pozornosti. Okamžite sa rozvírila aj hladina odkazov na adresu rapera a manžela televíznej celebrity Kim Kardashianovej.

Televízna celebrita Kim Kardashian (vpravo) a...
Raper a dizajnér Kanye West tancuje počas...
+5Modelka Kendall Jenner s neterou North West...

Pozvánku na štvrtkovú prehliadku a párty dostali napríklad herečka Jaime King či modelka Gigi Hadid. Obe sa radia medzi dobré Swiftovej priateľky a zúčastnili sa na jej koncertoch či účinkovali v klipe ku skladbe Bad Blood. Hadid verejne vyhlásila, že „moja účasť niekde neznamená, že kompletne súhlasím so všetkým, čo bolo povedané v hudbe, ktorá tam hrala. Moji priatelia vedia, že som lojálna“.

King reagovala takmer okamžite po zverejnení skladby a na svojom Twitteri napísala: „Som v tejto chvíli veľmi smutná a veľmi sklamaná. Stojím za mojou sestrou. Navždy.“

Getting a head start on some spring cleaning. Here we go again.

Video uverejnené používateľom Austin Swift (@austinkingsleyswift),

Reagovať už stihol aj Swiftovej mladší brat Austin, ktorý na svojom Instagrame zverejnil video s podtitulom Čas na trochu upratovania. Píska si v ňom známu melódiu a do odpadkového koša hádže tenisky, ktoré pochádzajú práve z módnej kolekcie Kanye Westa.

Samotná Swift sa k textu v novej rapovej skladbe z albumu The Life of Pablo nevyjadrila. Jej mediálny zástupca však uviedol, že West nikdy nežiadal o povolenie použiť v texte takýto verš, hoci to sám tvrdí. Chcel údajne však skladbu zverejniť na účte samotnej Swiftovej, čo mu ona nepovolila. „Varovala ho pred zverejnením skladby s takým silným mizogynistickým obsahom,“ komentoval hovorca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obrana #Kanye West #Taylor Swift #urážka #odkaz #text

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...