Ples v Prahe plný slovenských aj českých celebrít! Takto sa zabávali

Obecný dom v Prahe bol počas víkendu plný známych tvárí, ktoré prijali pozvanie a stali sa súčasťou tretieho ročníka Česko-Slovenského Plesu.

15.02.2016 12:00
Riaditel Cesko-Slovenskeho Plesu Radovan... Foto:
Riaditeľ Česko-Slovenského Plesu Radovan Čaplovič s ambasádorkou plesu pre filantropiu, modelkou Luciou Hablovicovou.
debata
Hostia nielen zo sveta českého a slovenského šoubiznisu si mohli na pódiu vychutnať dve stovky účinkujúcich. Medzi najväčšie hviezdy večera patrili Miro Žbirka a Marie Rottrová, ktorí sa postarali o rozprúdenie tanečnej zábavy. V priebehu galavečera ďalej vystúpili v hudobnom sprievode Rozhlasového Big Bandu Gustava Broma známi slovenskí i českí sólisti. Hostí večerom sprevádzala česko-slovenská dvojica Gabriela Partyšová a Michal Hudák.
Riaditeľ Česko-Slovenského Plesu Radovan...
Speváčka Monika Bagárová počas...
+15Bavili sa spoločne - Gabriela Kratochvílová a...

Na parkete sa stretli mnohé známe tváre ako Andrea Verešová, Celeste Buckingham, Lucia Hablovičová, Danica Jurčová, Andrea Kerestešová či Daniela a Veronika Nízlové. Z českých tvárí zaujali dámy Monika Bagárová, Andrea Tögel Kalivodová, Pavlína Senić, Kate Matl a Gabriela Kratochvílová. Nechýbali ani osobnosti ako Andrej Hryc a Hana Gregorová či známe manželské páry, manželia Jakubiskoví a Félix Slováček s Dagmar Patrasovou.

Rovnako ako vlani sa podujatie konalo pod oficiálnou záštitou prezidenta Českej republiky Miloša Zemana a prezidenta Slovenskej republiky Andreja Kisku. "Je pre nás všetkých potešením, že sme na plese mohli privítať vyše tisíc návštevníkov, vrátane vzácnych hostí. Čo potvrdzuje fakt, že česko-slovenské vzťahy a naša vzájomnosť sú nám blízke,“ povedal riaditeľ plesu Radovan Čaplovič.
Slovenská herečka Veronika Paulovičová so...
Speváčka Monika Bagárová v kreácii od Lukáša...
+27Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii od...

Organizátori plesu zároveň prispeli aj na charitu. Finančné príspevky Nadačnému fondu prvej dámy Českej republiky Ivany Zemanovej aj slovenskej neziskovej organizáciej Dobrý anjel a príspevok na liečbu malého Andreja, ukrajinského pacienta liečiaceho sa na leukémiu, prevzala z rúk finančného riaditeľa Česko-Slovenského Plesu Tomáša Pavlíčka ambasádorka Česko-Slovenského Plesu v oblasti filantropie, Lucia Hablovičová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Česko-slovenský ples #Obecný dom

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...