Swift vrátila ranu Kanye Westovi: Tieto slová zožali chválu na internete

Speváčka Taylor Swift sa opäť stala jednou z hviezd hudobného ceremoniálu cien Grammy. A nielen to. Niekdajšia country hviezda sa tiež hrdo postavila k mikrofónu, aby nechala odkaz raperovi Kanye Westovi.

16.02.2016 13:55
APTOPIX The 58th Annual Grammy Awards - Show Foto: ,
Ceny za najlepší popový vokálny album a najlepší videoklip si odniesla Američanka Taylor Swift.
debata

Ten totiž v piatok vyvolal rozruch pri predstavení nového albumu The Life of Pablo. V jednom z textov totiž rapuje, že Taylor Swift sa vďaka nemu stala slávnou. Nazval ju mrchou a tiež spomína v texte slová o predstave spoločného sexe. Na ostré verše reagovali už minulý týždeň mnohé známe tváre a postavili sa za 26-ročnú blondínku. Ona sama nechávala túto kauzu bez vlastnej reakcie.

Zmenilo sa to až v pondelok večer, keď si speváčka a autorka hudby odnášala cenu za najlepší album roka za nahrávku 1989. Hoci meno známeho amerického rapera nespomenula ani raz, všetkým bolo jasné, že myslí práve na neho.

Ceny za najlepší popový vokálny album a...
Kendrick Lamar získal Grammy za najlepší rapový...
+15Justin Bieber na pódiu počas  58. ročníka...
„Ako prvá žena, ktorá vyhrala Grammy za album roka dvakrát, by som chcela odkázať všetkým mladým ženám, že vždy budú okolo vás ľudia, ktorí sa budú chcieť podceniť alebo pokaziť váš úspech, budú si brať zásluhy z toho, čo ste v živote dosiahli, z vašej slávy. Ale ak sa sústredíte len na prácu a nedovolíte týmto ľuďom, aby odviedli od nej vašu pozornosť, príde deň, keď sa rozhliadnete okolo seba a budete vedieť, že do cieľa ste prišli len vlastnou zásluhou a zásluhou tých, ktorí vás majú radi. A to bude ten najúžasnejší pocit na svete,“ uviedla Swift.

Jej reč a triumf na cenách Grammy si získala pochvalu od mnohých celebrít. Na internete jej zložila poklonu napríklad herečka Reese Witherspoon, moderátor Andy Cohen či herečka a speváčka Hailee Steinfeld.

Speváčka Ciara dorazila v odvážnej kreácii...
Speváčka Meghan Trainor.
+45Speváčka Joy Villa prišla v odhaľujúcom outfite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #Kanye West #Taylor Swift #popularita #Grammy #odkaz

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...