Úspech dua TWiiNS: V Japonsku dobyli hitparádu s novým singlom!

Slovenské speváčky Daniela a Veronika Nízlové známe ako spevácke duo TWiiNS zabodovali s najnovším singlom v japonskej R&B iTunes chart.

17.02.2016 13:03
debata
Sestry Daniela a Veronika Nízlové stavili v... Foto: Pavel Dvořák
Daniela a Veronika Nízlové Sestry Daniela a Veronika Nízlové stavili v tento večer na bielu.

Ich pieseň Hey Boy! (Why Do I Bother?) so Seanom Paulom sa v pondelok v spomínanej hitparáde umiestnila na prvej priečke. „Je to obrovský úspech. Máme z toho veľkú radosť. Naposledy sme sa vpredu ocitli pred dvoma rokmi s pesničkou One Night Stand, ktorú sme naspievali s Floridom. To bolo v japonskej Dance iTunes chart a vtedy sme aj tak skončili ako druhé – predbehol nás Calvin Harris so svojou skladbou Summer. O to väčšiu radosť máme teraz,“ priznali dvojčatá v rozhovore.

Ako ďalej dodali, s novinkou chcú postupne dobyť aj ďalšie krajiny. „Zatiaľ pesnička vyšla len u nás a v Japonsku, chceli by sme ju však vypustiť aj do Škandinávie a nemecky hovoriacich krajín,“ prezradila Daniela. Za japonských fanúšikov sú vraj obe veľmi vďačné.

„Keď som bola v Japonsku, tak som tam stretla neskutočne srdečných ľudí, ktorí milujú hudbu. Japonsko je zároveň druhým najväčším hudobným trhom na svete, takže si ich priazeň nesmierne vážime,“ podotkla Daniela, ktorá so sestrou v tejto chvíli už pracuje na ďalších pesničkách.

„Robíme teraz na troch nových veciach, jednu plánujeme vydať na jar, ďalšiu v lete a pripravujeme aj niečo slovenské,“ naznačila známa brunetka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Japonsko #Daniela Nízlová #Twiins #hitparáda #Veronika Nízlová

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....