Šesťnásobná mama Angelina Jolie šokuje: Deti som kedysi nechcela

Americká herečka a režisérka Angelina Jolie prezradila, že kedysi nechcela byť matkou.

19.02.2016 13:36
Angelina Jolie (vľavo) aj s dcérou Shiloh Foto:
Herečka Angelina Jolie (vľavo) aj s dcérou Shiloh počas návštevy tureckého mesta Mardin.
debata

Štyridsaťročná herečka sa tak vyjadrila počas rozhovoru pre agentúru Associated Press v Kambodži, kde momentálne nakrúca snímku First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers.

„Je to zvláštne, nikdy som nechcela mať dieťa. Nikdy som nechcela byť tehotná. Nikdy som nikoho neopatrovala. Nikdy som o sebe nepremýšľala ako o matke,“ priznala.

Ako však rodáčka z Los Angeles uviedla, jej názor zmenili cesty do Kambodže, kde po prvý raz zavítala v roku 2000 v rámci nakrúcania filmu Lara Croft – Tomb Raider (2001). „Keď som po prvý raz prišla do Kambodže, zmenilo ma to. Zmenilo to moju perspektívu. Uvedomila som si, že je toľko vecí z histórie, o ktorých ma neučili v škole, a toľko o živote, čomu som potrebovala porozumieť,“ povedala.

Počas návštev miestnych škôl si podľa jej slov dokonca po prvý raz uvedomila, že sa chce stať matkou. „Odrazu mi bolo jasné, že môj syn sa nachádza niekde v krajine,“ prezradila. Krátko na to si adoptovala syna Madoxxa, ktorý pochádza práve z Kambodže.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Angelina Jolie #materstvo #plán #túžba

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...