Blonďatá Venuša žiari láskou. Takto s milencom vyrazili za športom

Ich vzťah prešiel skúškou anonymného narušenia súkromia, ale zdá sa, že táto kauza dvojicu Kate Upton a Justin Verlander ešte posilnila.

22.02.2016 00:00
Hráč bejzbalu Justin Verlander a jeho priateľka... Foto: ,
Hráč bejzbalu Justin Verlander a jeho priateľka - topmodelka a herečka Kate Upton.
debata

Slávna americká Venuša, ktorú svet pozná z módnych magazínov, ale aj filmovej komédie Všetky za jednu, sa nedávno objavila po boku svojho partnera na basketbalovom zápase v Los Angeles. Verlander, ktorý je sám profesionálnym športovcom (no konkrétne hráčom bejzbalu), si prišiel so sexi blondínkou pozrieť zápas, ale tiež spropagovať jedného zo sponzorov, s ktorým má podpísanú zmluvu.

Dvadsaťtriročná modelka a o deväť rokov starší športovec sa pred vyše rokom ocitli v zozname celebrít, ktorých súkromné (a pomerne šteklivé a nahé) zábery zo súkromia zverejnil neznámy hacker. Obdarenú blondínku tak mohol celý svet obdivovať hore bez a v prípade jej partnera sa dokonca na webe ocitli intímne momentky jeho mužstva.

zväčšiť Hráč bejzbalu Justin Verlander a jeho priateľka... Foto: SITA/AP, Mark Blinch
Hráč bejzbalu Justin Verlander a jeho priateľka - topmodelka a herečka Kate Upton. Hráč bejzbalu Justin Verlander a jeho priateľka - topmodelka a herečka Kate Upton.

Hoci podobné verejné odhalenia sa zväčša podpíšu pod rozchod celebritných dvojíc, Upton s Verlanderom tvoria pár dodnes. A podľa spokojných úsmevov na tvári sú stále spolu šťastní. Ktohovie, možno aj preto, že keď nie sú spolu, posielajú si šteklivé obrázky. Hoci teraz už asi bezpečnejšou cestou…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #basketbal #Kate Upton #partneri #Justin Verlander

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...