Speváčke Madonne možno zakážu vstup na Filipíny

Americká speváčka Madonna bude čeliť zákazu vstupu na Filipíny.

28.02.2016 10:44
Madonna Foto: ,
Speváčka Madonna počas úvodného koncertu jej turné Rebel Heart v kanadskom Montreale.
debata

Národná historická komisia ju totiž obvinila z nerešpektovania štátnej vlajky. Interpretka vystúpila v hlavnom meste Manila v priebehu minulého týždňa v rámci Rebel Heart Tour, pričom sa počas šou zahalila do filipínskej vlajky.

Ako pre rozhlasovú stanicu DZBB uviedol Teodoro Atienza, šéf sekcie heraldiky v spomínanej komisii, 57-ročná rodáčka z Michiganu nerešpektovala nariadenie, ktoré zakazuje nosenie filipínskej vlajky ako časť alebo celok kostýmu či uniformy. Podľa neho by speváčka a jej štáb mali prevziať zodpovednosť za porušenie práva, aj keď neboli oboznámení so zákonom.

„Môžu čeliť deportácii a nemusia sa už vrátiť do krajiny. Tiež dovolila aby sa vlajka dotkla podlahy pódia, čo je ďalšie porušenie,“ dodal už spomínaný Atienza. Organizátori podujatia sa k situácii dosiaľ nevyjadrili.

K vystúpeniu popovej speváčky sa vyjadril aj filipínsky rímskokatolícky biskup. Ten vyzval veriacich, aby bojkotovali vystúpenia hudobníčky, ktorá sa podľa jeho názoru prezentuje príliš odvážnymi vystúpeniami a vulgárnym oblečením. Filipínske obyvateľstvo pritom patrí k silno veriacim, keďže až okolo 80 percent obyvateľov sa hlási k rímskokatolíc­kej viere.

debata chyba
Viac na túto tému: #zákaz #vlajka #Filipíny #Madonna #vstup

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...