Hviezdy hitu V siedmom nebi po rokoch: Stretli sa a takto to vyzeralo!

Z Jessicy Bielovej je dnes hollywoodska hviezda prvej veľkosti, ale málokto zabudol na rolu, ktorá ju preslávila. Išlo o jednu z členiek rodiny v seriáli V siedmom nebi.

28.02.2016 13:30
debata
Herečka Jessica Biel prichádza v šatách od... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jessica Biel prichádza v šatách od Rolanda Moureta. Herečka Jessica Biel prichádza v šatách od Rolanda Moureta.

Tridsaťtriročná kráska, ktorá je manželkou Justina Timberlakea, sa pritom len nedávno stretla s niekoľkými bývalými hereckými kolegami. Tí ju prišli podporiť na otvorenie novej reštaurácie.

Na Instagrame sa objavila fotografia, ktorá zachytáva časť slávnej televíznej rodinky, dobre známej aj slovenským divákom. Zverejnila ju herečka Beverly Mitchell, ktorá v seriáli stvárňovala Lucy. Okrem nej a Bielovej na fotografii pózuje aj Barry Watson, Mackenzie Rosman a herečka Catherine Hicks.

V zostave však chýba seriálový otec – reverend Eric Camden, ktorého roky stvárňoval herec Stephen Collins. Toho pred bezmála dvoma rokmi obvinila manželka, že zneužíval maloleté dievčatá a dokonca k tomu poskytla nahrávku, na ktorej to priznáva. Chcela tak urýchliť rozvod dvojice. Collins sa k obťažovaniu troch dievčat vo veku 11 až 13 rokov priznal aj pred súdom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Jessica Biel #stretnutie #V siedmom nebi #Beverly Mitchell

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...