To je teda párik! Krásna porotkyňa zbalila speváka z One Direction

Nový a celkom nečakaný párik vznikol v britskom šoubiznise. Speváčka a porotkyňa speváckej šou X Factor randí s členom najslávnejšej chlapčenskej formácie súčasnosti.

28.02.2016 16:56
Spevák Liam Payne a speváčka Cheryl... Foto:
Spevák Liam Payne a speváčka Cheryl Fernandez-Versini na zábere z Instagramu.
debata

Reč nie je o nikom inom ako o Cheryl Fernandez-Versiniovej, bývalej členke skupiny Girls Aloud. Hoci porotkyňa X Factor bola druhýkrát vydatá, jej manželstvo sa ocitlo v kréze už koncom minulého roka. A zdá sa, že z krízy sa nikdy ani nedostane. Tridsaťtriročná brunetka totiž začala chodiť s o desať rokov mladším členom One Direction – spevákom Liamom Payneom.

O vzťahu dvojice informovalo už v sobotu niekoľko britských bulvárnych médií, ktoré sa odvolávali na rozmazanú fotografiu. Tá mala zachytávať Paynea, ako bozkáva staršiu milenku pri nákupe v obchode s potravinami. Napokon však svetlo do dohadov vniesli samotní aktéri romániku.

Payne totiž zverejnil na svojom konte na Instagrame čiernobielu fotografiu, na ktorej leží s Cheryl v posteli. Túto fotku si nastavil ako titulný portrét – hneď v úvode profilu a doplnil ju popisom Happy (Šťastný).

Obaja sa pozerajú do objektívu. Kým mladý spevák je hore bez, porotkyňa X Factor má oblečené prúžkované tričko. V tejto súvislosti priniesol portál Daily Mail tiež video, ktoré pochádza už z decembra minulého roka, keď sa konalo finále speváckej šou X Factor. Vtedy Payne objímal porotkyňu priamo pred kamerami, no všetci ich bozk a objatie pripisovali len srdečnejšimu pozdravu. Teraz sa špekuluje, že dvojica už vtedy spolu niečo mala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Liam Payne #pár #spolu #Cheryl Fernandez-Versini

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....