David Hasselhoff vo filme Baywatch? Všetkých prekvapil!

Snímku Baywatch, v ktorej sa objavia herci Dwayne "The Rock" Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario a ďalší, nakrúca režisér Seth Gordon.

03.03.2016 14:00
David Hasselhoff Foto: ,
Spevák a herec David Hasselhoff.
debata

Americký herec a spevák David Hasselhoff sa predstaví v snímke Baywatch. Novinku oznámil prostredníctvom sociálnej siete Facebook Dwayne „The Rock“ Johnson, ktorý sa vo filmovom spracovaní obľúbeného seriálu Baywatch (1989 – 2001) objaví ako Mitch Buchannon. Toho pôvodne stvárnil práve 63-ročný Hasselhoff. „S radosťou vám oficiálne oznamujem, že v našom filme sa predstaví aj originálny člen Baywatchu David Hasselhoff,“ napísal herec, známy napríklad z filmov Kráľ Škorpión (2002), Kráčajúca skala (2004), G.I. Joe: Odveta (2013), Rýchlo a Zbesilo 6 (2013) alebo San Andreas (2015) a pripojil tiež videorozhovor s Hasselhoffom.

Novinku začali nakrúcať 22. februára pod vedením režiséra Setha Gordona. Okrem 43-ročného Johnsona sa v snímke ukážu aj Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach alebo Hannibal Buress. Snímku plánujú uviesť do kín na budúci rok.

debata chyba
Viac na túto tému: #David Hasselhoff #Baywatch

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...