Pitevnú správu Bobbi Kristiny Brownovej musia zverejniť

Atlantský súd nariadil zverejnenie pitevnej správy Bobbi Kristiny Brown. Žiadosť podala spoločnosť TEGNA Media, ktorá sa odvolala na prvý dodatok americkej ústavy.

04.03.2016 13:30
Bobbi Kristina Brown Foto: ,
Bobbi Kristina Brown na archívnej snímke z roku 2012 v spoločnosti svojho partnera Nicka Gordona.
debata

Úrad súdneho lekára okresu Fulton v americkom štáte Georgia však zatiaľ správu nezverejnil. „Zatiaľ sme nedostali podpísané súdne oprávnenie, či môžeme zverejniť informácie a ak áno, ktoré. Ak dnes oprávnenie dostaneme, neplánujeme informácie zverejniť skôr ako zajtra, teda 4. marca,“ uviedli zástupcovia úradu vo štvrtok. Súdny lekár vlani v septembri potvrdil, že určil príčinu úmrtia zosnulej, no nemôže ju zverejniť pre policajné vyšetrovanie.

Bobbi Kristinu Brown, ktorá bola dcérou zosnulej speváčky Whitney Houston a Bobbyho Browna, našli vlani 31. januára bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome. Odvtedy už nenadobudla vedomie a 26. júla zomrela vo veku 22 rokov. Pochovali ju 3. augusta na cintoríne vo Westfielde v New Jersey. Podobne ako smútočná rozlúčka, ktorá sa konala 1. augusta v metodistickom kostole v Alpharette v Georgii, aj pohreb bol neverejný a určený len pre pozvaných hostí. Pred cintorínom sa však zišli desiatky fanúšikov Bobbi Kristiny a jej matky, ktorá zomrela v roku 2012.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #pitva #Bobbi Kristina Brown

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...