Cenné rady pre budúcu mamičku?! Neuveríte, kto radí krásnej Chrissy

Stratená v materských záležitostiach? Modelka a moderátorka Chrissy Teigen priznala, že o tejto sfére naozaj nevie takmer nič. Zbiera však už rady.

05.03.2016 10:20
debata
Modelka a moderátorka Chrissy Teigen a jej... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Modelka a moderátorka Chrissy Teigen a jej manžel John Legend. Modelka a moderátorka Chrissy Teigen a jej manžel John Legend.

Tehotná manželka speváka Johna Legenda privedie svoje prvé dieťa na svet už o pár mesiacov. A ako a priznala v televíznej relácii Watch what happens live, potrebovala získať niekoľko dôležitých rád.

Keďže od vlastných rodičov je Teigen ďaleko, pomáhali jej s tým mnohé kamarátky. Dvadsaťosemročná kráska s thajskou krvou prezradila, že cenné rady dostala aj od kamarátky Kim Kardashianovej. „Dostala som naozaj veľa tipov. Čo robiť pred pôrodom, čo ma čaká po pôrode,“ prezradila Teigen.

Tiež podotkla, že Kim Kardashian je veľmi zanietenou mamičkou a zbožňuje rozprávať veľa o veciach súvisiacich so starostlivosťou o deti. „Miluje dopodrobna všetko vysvetľovať a opisovať,“ komentovala modelka, ktorá sa ešte pred pár dňami objavila na vyhlásení cien Americkej filmovej akadémie.

Svoje zaoblené bruško predviedla v kreácii Marchesa a vyzerala veľmi pôvabne. Najbližšie týždne sa však vraj už chystá viac oddychovať a dať si pauzu od spoločenských podujatí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #rady #Kim Kardashian #Chrissy Teigen

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...