Láska s oveľa staršou ženou? Vážime si, čo máme, tvrdí Sarah Paulson

Odhalenie vzťahu dvoch seriálových hviezd, dvoch známych herečiek, vyvolalo pred časom v USA pomerne slušný rozruch. Mladšia z dvojice, Sarah Paulson, sa nedávno vyjadrila, o svojej milovanej Holland Taylorovej.

05.03.2016 15:00
debata
Herečky a partnerky v súkromí Holland Taylor... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Holland Taylor (vľavo) a Sarah Paulson Herečky a partnerky v súkromí Holland Taylor (vľavo) a Sarah Paulson prišli na vyhlásenie cien Critics' Choice Awards spoločne.

Štyridsaťjedenročná herečka v rozhovore pre magazín New York Times prezradila, že sa cíti byť skutočne zamilovaná. „Jediné, čo môžem naozaj povedať, že som zaľúbená až po uši. A osobou, do ktorej som sa zamilovala, je práve Holland,“ vyhlásila herečka na adresu o vyše tridsať rokov staršej partnerky.

Priznala, že ju stretla pred desiatimi rokmi – v čase, keď ešte randila s kolegyňou Cherry Jonesovou – a vtedy ju okamžite očarila. „Bola to jedinečne krásna žena. Pravdepodobne najkrajšia, akú som stretla,“ vyznala sa Paulson.

Na vzťahu s výrazne staršou partnerkou je podľa nej niekoľko veľkých výhod. Azda najväčšia je však podľa nej fakt, že si oveľa viac dvaja ľudia vážia čas a jeho hodnotu. „Oveľa viac oceníte, čo spolu prežívate a čo je skutočne dôležité,“ povedala. S herečkou, ktorá sa dlhé roky objavovala v seriáli Dva a pol chlapa, je vraj momentálne práve preto naplnená.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #čas #partnerstvo #Sarah Paulson #hodnota #Holland Taylor

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...