Čaká ju ešte láska? Caitlyn Jenner má tri exmanželky, s mužom ešte nebola

Televízna hviezda a tiež transgender ambasádorka Caitlyn Jenner sa nedávno priznala, že zatiaľ nerandila so žiadnym mužom. Ani si to veľmi nedokáže predstaviť.

08.03.2016 00:00
debata
Televízna celebrita Caitlyn Jenner. Foto: SITA/AP, Rich Fury
Televízna celebrita Caitlyn Jenner. Televízna celebrita Caitlyn Jenner.

Bývalý americký olympionik a dnes 66-ročná celebrita, ktorá minulý rok podstúpila premenu z mužského pohlavia na ženské, sa v rozhovore pre magazín People priznala, že so ženami už randiť neplánuje. „Nevidím sa v budúcnosti pri randení so ženami. Už to mám za sebou. Mám tri silné exmanželky. A nevidím v tom zmysel. A nemyslím si, že by som priťahovala nejaké ženy,“ vyhlásila Jenner. Zároveň priznala, že s mužom nikdy zatiaľ nebola.

„Ani si veľmi neviem predstaviť, že by nejaký chlap so mnou vyrazil von. Absolútne by ho zomleli bulvárne médiá a pozornosť. Viete si vôbec predstaviť, že by som vyrazila na rande a potom vyšla z kina napríklad počas tichej stredajšej noci s niekým sa držiac za ruky? Myslím si, že by to bolo pre mňa veľmi ťažké. Určite by to bolo ťažké aj pre toho muža,“ vysvetlila Jenner pre americký časopis.

„Nepoznám zatiaľ žiadneho muža, ktorý by bol ochotný prejsť si po mojom boku tým, čo by priniesli do jeho života médiá,“ doplnila Caitlyn Jenner, ktorú v minulosti (ešte ako Bruca Jennera) preslávilo tiež účinkovanie v šou Keeping up with Kardashians. Je biologickým otcom známych celebrít Kendall a Kylie Jennerových a zároveň otčimom Khourtney, Khloe a Kim Kardashianových.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muž #rande #médiá #bulvár #Caitlyn Jenner

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...