Kesha získala cenu za podporu LGBT komunity

Americká speváčka Kesha získala Visibility Award, ktorú jej udelili zástupcovia organizácie Human Rights Campaign za podporu LGBT komunity.

07.03.2016 15:25
Popová speváčka Kesha odchádza zo súdu v New... Foto: ,
Popová speváčka Kesha odchádza zo súdu v New Yorku.
debata

Dvadsaťdeväťročná interpretka sa v príhovore poďakovala fanúšikom a fanúšičkám za to, že stoja pri nej počas súdneho sporu s producentom Dr. Lukeom.

Toho speváčka v roku 2014 obvinila zo sexuálneho zneužitia a následného fyzického, verbálneho a emocionálneho týrania, ktoré sa podľa nej začalo krátko po tom, ako podpísala zmluvu s jeho vydavateľstvom.

Rodáčka z Los Angeles, ktorú podporili kolegyne Taylor Swift, Lady Gaga či Adele, takisto vyzvala ľudí, aby ostali takí, akí sú.

„Práve si prechádzam určitými osobnými záležitosťami a chcem sa vám všetkým poďakovať za podporu. Odkazujem vám, aby ste sa nebáli rozprávať o hocijakej nespravodlivosti, ktorá sa vás týka. Nedovoľte ľuďom, aby vás strašili a zahanbovali a chceli, aby ste zmenili veci, ktoré vás robia jedinečnými. Ste krásni takí, akí ste. Mali by sme sa všetci mať radi a navzájom sa podporovať,“ uviedla Kesha počas podujatia v Nashville.

debata chyba
Viac na túto tému: #cena #Kesha #LGBTI+

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...