Fešák z hitu Hra o tróny: O fotku ho žiadajú aj s holým zadkom!

Herec Nikolaj Coster Waldau je bez pochýb veľmi príťažlivý muž. A fanúšikov má viac než dosť. Ich žiadosti ho však dokážu niekedy poriadne zaskočiť.

08.03.2016 09:20
Herec Nikolaj Coster-Waldau zo seriálu Hra o... Foto: ,
Herec Nikolaj Coster-Waldau zo seriálu Hra o tróny.
debata

Ako priznal v rozhovore pre magazín High Life, už dvakrát sa mu stalo, že ho spoznali fanúšikovia v posilňovni. Akurát nie pri cvičení. „Dvakrát v posilke a stalo sa to v sprche. Bol som tam s holým zadkom,“ vysvetlil Waldau.

„Niekto prišiel a spýtal sa ma: ‚Človeče, čo tu robíš? Môžeme sa spolu odfotiť?‘ A ja na to: ‚Jasné, ale daj mi päť minút, nech sa osuším‘,“ porozprával vtipnú historku 45-ročný herec. Na fanúšikov sa však nehnevá a chápe, že je to viac o pocite prekvapenia.

Predstaviteľ Jaimiho Lannistera zo seriálového superhitu Hra o tróny sa počas pauzy v nakrúcaní medzi dvoma sériami vrhol na niekoľko ďalších projektov. Výsledkom jedného z nich bolo aj fantasy Bohovia Egypta, ktoré sa premieta tiež v slovenských kinách.

Hoci sa snímka stretla s kritikou kvôli obsadeniu belošských hercov do rol Egypťanov, Waldau ju odmieta a tvrdí, že ide o smiešnu kauzu. Bránil sa, že tvorcovia sa nesnažili zobraziť žiadnu konkrétnu históriu. „Veď ja hrám dvojmetrového boha, ktorý sa dokáže meniť na sokola,“ zdôraznil.

debata chyba
Viac na túto tému: #sprcha #fotenie #fanúšik #Nikolaj Coster Waldau

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...